Jump to content
Sign in to follow this  
Guest pet123

magic module in combinatie met dvb2000

Recommended Posts

Guest pet123

Is er bij iemand bekent of de magic module goed werkt in een nokia 9600?

Share this post


Link to post
Guest activ

Ik heb me laten vertellen dat hij daar nog niet helemaal lekker in werkt, dat was wel een aantal software versies terug dus mischien kan iemand die beide in huis heeft even laten weten hier of het verbeterd is.

Share this post


Link to post
Guest TA

ik heb vandaag mijn magic module binnen.

Direkt de gamma011 geinstalleerd en een 5 in 1 funkaart erin gedaan.

 

de instellingen voor een freecam laten staan

en voila het werkt op dit moment perfect met mijn nokia 9600 S.

 

ik heb NoOneManit 1.2 versie en de settingslijst van satkoos.

 

De nokia 9600s had ik willen verkopen. Maar nu hij met magic werkt is het perfecte combinatie.

Share this post


Link to post
Guest TA

Alleen ik zie nu dat bij de nederlandse zenders geen

geen geluid is.

 

Met mijn freecam is het geen probleem. De zelfde kaart geeft met magic module geen geluid.

Share this post


Link to post
Guest pet123

Dankje voor de info.

 

Als je de nederlandse kanalen door de ontvanger laat zoeken heb je dan ook geen geluid?

Share this post


Link to post
Tech

Dat is een probleem waar al ruim aandacht aan besteed is, zolang er mensen zijn die de auto pmt mode uit hebben staan (guide , 7 , 8) zul je dit houden.

Met andere woorden zet de zooi weer aan het geluid probleem hoort tot het verleden. :)

Niet vergeten de nieuwe settings te bewaren.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang

Share this post


Link to post
Guest xgabox

heeft hier niets mee te maken Tech ,dacht ik

ik zal vanavonnd nog wel es kijken op de 9600 maar weet wel bijna zker dat ie geen audio weergeeft.

 

heb net nog even gechecked ,maar geen audio met magic cam.

Share this post


Link to post
Guest TA

Zoals ik heb geschreven met mijn freecam 2018 heeft 9600 wel geluid en ik heb de zenders een voor een laten zoeken en vastgelegd en zelfs nog de laatste settings erin gezet

Weer opnieuw de kanalen laten zoeken.

 

Maar magic module geeft geen geluid met de funkaart.

Maar het beeld en geluid is perfect bij de buitenlandse zenders.

Er is toch iets met de gamma0.11 denk ik.

 

En de magic heeft wel geluid in de STAR 7000. Aan de cam ligt het misschien ook niet. Zal het de combinatie van DVB2000 en de magic zijn?

Share this post


Link to post
Guest xgabox

dvb2000 zo is het ,meer niet! :)

Share this post


Link to post
Guest Satlook

Hier ook geen geluid op de nederlandse kanalen in een 9600 met magic.

Ik gebruik NOMI met fun en voor de rest gaat alles wel open ook met geluid. (met uit zondering van de nederlandse kanalen dan)

Toch vreemd.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  




  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.