Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Melt_Down

Monoblock twin LNB

Recommended Posts

Guest Melt_Down

Beste,

 

Ik heb een vraagje over een Monoblock twin LNB. Ik wil hem gebruiken om tegelijk astra en hotbird ontvangen op een schotel aan 2 ontvangers. Dat moet kunnen volgens de beschrijving maar nu vraag ik me af of je dan op de eene ontvanger astra kan kijken en op de andere hotbird tegelijker tijd zonder dat ze elkaar in de weg zitten (Ik neem aan van wel maar toch maar ff checken :))

 

Groeten en alvast bedankt

 

Melt_Down

Share this post


Link to post
Guest Melt_Down

Ik was van plan om daar een visiosat 90cm voor de kopen, maar vrag me nu af of het dan niet beter is om een visiosat bisatellite te doen.

 

P.S. Als iemand een goede / goedkope winkel weet voor deze spullen zou ik het ook graag willen weten (of als je er zelf vanaf wil :)

 

Gr,

 

Melt_Down

Share this post


Link to post
Guest Matrix

Met Monoblok twin lnb heb ik geen ervaring, er stond ooit wel een stukje in de veronica satellite, maar die heb ik niet meer.

 

Je kan bijna op elke schotel meerdere satellieten bekijken. Hiervoor heb je echt geen viosat bisatellite nodig. Zie voor meer info op http://www.satelitska-tv.com/MONT_ENG/mont_dva.htm

 

Ik ben nu zelf aan het testen met 5 lnb's op een 80 cm-gaatjes schotel, en dat werkt ook goed. Echter zo'n bisatellite van visiosat is wel makkelijk af te stellen en heeft standaard 2 lnb houders, je hoeft dus zelf niet te knutselen.

 

Als je op 2 ontvangers, de een hotbird wilt zien en de ander astra, kan dit, mits je 2 lnb's gebruikt, of het monoblock 2 aparte uitgangen daarvoor heeft. (dus de een astra en de ander hotbird) (moet je gewoon een schotelzaak even vragen)

 

Matrix

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.