Jump to content
Guest appie39

Kaartwissel Telepiu

Recommended Posts

Guest appie39

Vanaf 5 juni gaat Tele+ de klanten informeren omtrent de kaartwissel.Te zien op "Vetrina"(FTA).Gaat dus eerst Italië en dan Frankrijk over op SECA2 !!!

 

Groetjes,

 

Appie

Share this post


Link to post
Satwatcher

Sterker nog vanaf 5 juni gaat D+ daadwerkelijk de nieuwe kaart gebruiken met de idents 0070, 0071, 0072, 0073 en 0074. Vanaf die datum zal stapgewijs de zenders binnen het pakket overgaan naar simulcrypt seca 1 en seca 2 coderingen. De bedoeling is dit "tot in de late zomer" te laten voortduren en dan de simulcrypt van seca 1 uit te schakelen.

 

Als het volgens planning gaat zal vanaf begin juli Canal + France seca 2 invoeren en dan gedurende 1 tot 2 maanden simulcrypt seca 1 en seca 2 uitzenden.

 

EN DAN......Dan zijn wij in Nederland aan de beurt. Gesproken werd over 4e kwartaal 2002 en zoals het er nu uitziet en er komen geen echte grote onverwachtse problemen in Italie en Frankrijk aan het licht dan wordt het begin 4e kwartaal 2002 en zouden we wellicht in september al met seca 2 in Nederland geconfronteerd kunnen worden.

 

Overigens is het in Italie een witte kaart die men gebruikt zodat we dan waarschijnlijk een witte en een zwarte weduwe hebben :):):)


Satwatcher

Share this post


Link to post
Guest xgabox

Overigens is het in Italie een witte kaart die men gebruikt zodat we dan waarschijnlijk een witte en een zwarte weduwe hebben :):):) [/b]

 

 

 

we zullen zien of we daar kinderen mee kunnen maken..:)

heheheheheh.....!

Share this post


Link to post
Guest appie39

Lees net op de telepiu-site dat mensen met een Stream-kaart die tevens een Tele+ abonnement hebben GEEN nieuwe kaart krijgen !!!

Ook staat er dat mensen met een Stream-kaart gewoon Tele+ kunnen blijven kijken.

Voor zover mij bekend zendt Tele+ alleen in seca uit.Of hebben ze misschien (stiekem) een symulcrypt ( of wordt NDS weer uit de kast gehaald).

 

Ben reuze benieuwd hoe T+ dit op gaat lossen !!!!

Iemand een idee ?????

 

Groetjes,

 

Appie

Share this post


Link to post
Satwatcher

Dat zou er op blijken dat de huidige streamkaart seca 2 aan zou moeten kunnen. Niets anders zou je daar uit kunnen laten voorhalen.


Satwatcher

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.