Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

VTV(4) of wat zit er nu?

Recommended Posts

Black Tiger

In het nieuwe of afgelopen bekende satellietblad stond vermeld dat VTV4 of VTV nu ongecodeert te zien zou zijn, ik dacht op hotbird maar weet het niet meer zeker. Het stond wat verwarrend omdat dit nieuws op een nieuwe bladzijde stond.

 

Ik kon echter op de aangegeven frequentie etc. niets vinden. Is deze zender op een andere frequentie of satelliet begonnen of is hij inmiddels al weer gestopt met de uitzendingen?

Iemand enig idee?


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest marciemarc

VTV4, de Vietnamese zender dus, is te ontvangen op Hotbird:

 

Freq. 12.110

SR. 27500

Fec 3/4

 

De zendernaam is HB Channel, dus niet VTV4. En dat maakt het natuurlijk verwarrend. Bovendien zendt dit kanaal alleen vanaf 18.00uur uit.

 

Ook wordt dit kanaal vaak verward met de Belgische VT4, deze is momenteel niet meer per satelliet te ontvangen (was voorheen via Telecom FTA), maar omdat dit een volledig Belgisch kanaal is geworden is het net zoals de andere commerciële kanalen alleen nog via de kabel in België te zien.

Share this post


Link to post
Black Tiger

Ha dank je wel.

Ik wist inderdaad wel van VT4 maar ik dacht eerst dat VTV4 ook een Belgische zender zou zijn net als VTM.

 

Vrij logisch dat ik hem niet vinden kon als ie pas om 18.00 begint met uitzenden en er dan ook nog een andere naam op nahoudt.:)

 

Nja, Vietnamese tv ligt nu niet direct in mijn interesses dus dan hoef ik ook niet verder te zoeken, bedankt voor de info!


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.