Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Roke

Wie wil mij helpen?

Recommended Posts

Guest Roke

Ik ben docent Engels aan een hogeschool en ik woon in de buurt van Mechelen. Tot voor kort gebruikte ik in mijn lessen geregeld videobeelden van het CNN-programma Student News, een programma van 30 minuten dat op weekdagen 's nachts op CNN International werd uitgezonden. Maar een tijdje geleden besliste een of andere CNN kl... om dit programma niet meer uit te zenden op CNN International. Het is nu alleen nog op CNN Domestic in de USA te ontvangen. Voor mij is dat een ERG spijtige zaak.

 

Daarom hoop ik dat er ergens te lande een lieve schotelbezitter of -ster mij kan helpen door af en toe het programma op video op te nemen. Blijkbaar zit CNN Domestic op de C-band op 21.5° west. Kosten worden vanzelfsprekend vergoed.

 

Roke

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.