Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Welkom in dit nieuwe forum.

Recommended Posts

Black Tiger

Beste gebruikers.

 

Het is ons tijdens gesprekken opgevallen dat het gebeurd dat gebruikers iets irriteert of begint te irriteren maar dat men ons dat niet durft te vertellen, omdat men de gedachte heeft dat de moderators 1 club is, en als je iets vertelt je dan gelijk de hele meute tegen je hebt.

 

Niets is echter minder waar op Satellite Fun.

Wij zijn wel een hechte groep moderators, maar wij zijn op dit board altijd te vinden voor positieve kritiek en ook ideeen die tot verbetering van het board leiden.

Derhalve is het aangeven van ergernissen ook belangrijk.

 

Het aangeven van ergernissen of dingen die je langzaamaan beginnen te ergeren zien we liever per email naar het bekende adres.

 

Maar in dit forum kun je gewoon lekker openlijk met z'n allen op een nette manier positieve kritiek leveren en ook je ideeen spuien die we dan gezamenlijk kunnen bespreken.

 

Op die manier kunnen we gezamenlijk als gebruikers en moderators met elkaar proberen de kwaliteit van het board nog beter te maken dan deze al is.

 

Veel plezier met dit nieuwe forum!

 

Het Satellite Fun Team


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.