Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Nieuwe regel op komst, bereid jullie voor (Signoff)

Recommended Posts

Black Tiger

Beste mensen.

 

Steeds vaker gebeurt het dat mensen deze gaan gebruiken voor reklamedoeleinden, anders dan reklame voor dit board en aanverwante artikelen.

Dat is niet de bedoeling. Men ziet ook al signoff's verschijnen als "moderator van zus" of "admin van zo" en dat kweekt alleen maar verwarring bij mensen die minder goed op (kunnen) letten en wellicht denken dat men hier een funktie heeft, daarnaast schrijven alle gekken en raren hun namen op deuren en ramen en het is hier geen kinderspeeltuin.

 

URL's en "admin" of "moderator" van weet ik veel wordt niet toegelaten, wij zijn immers totaal niet geinteresseert of iemand elders admin of moderator of iets anders is en die vermelding heeft derhalve ook geen toegevoegde waarde en gebruikt aldus uitsluitend onnodig databaseruimte (ook al is het niet veel).

 

Uitsluitend de reeds aanwezige url's bevattende ondertekeningen, die naar satellitefun.org verwijzen mogen blijven en uiteraard ook normale signoff's met een leuk tekstje of zo.

 

URL's of websites kan men onderbrengen in een ander stukje van de persoonlijke instellingen, enwel daar waar men een url kan plaatsen, dat is daar immers ook voor.

Indien men dan op het knopje "www" onder een posting klikt, komt men daar ook terecht. Als men de regels leest weet men ook welke link we daar niet zullen accepteren.

 

Op die manier zullen dan de ondertekeningen en het knopje "www" dan ook gebruikt worden waar ze voor bedoeld zijn.:)

 

Voor vragen en/of opmerkingen kan men in dit geval e-mailen naar ons info email adres of via de Contact link onderaan het forum.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.