Jump to content
Sign in to follow this  
Guest robin hood

settings Fortec

Recommended Posts

Guest robin hood

Ben al poosje op zoek naar een zenderlijst Astra-Hotbird voor de Fortec 5400Z. Heeft iemand die of weet iemand die te staan??

Alvast bedankt.

Share this post


Link to post
Black Tiger

Een link naar een settingslijst voor deze ontvanger kunnen wellicht meer mensen gebruiken vandaar dat ik hem even naar hier verplaatst heb.

 

Kijk eens op http://www.satnerds.com/netpad die heeft van diverse ontvangers settingslijsten. Ik weet zo niet uit het hoofd of de Fortec Star daar ook bij zit, maar het zou me niets verbazen.

 

En misschien heeft iemand anders nog wel een (niet commerciele) link naar wat mooie FS settingslijsten.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest Peet

Kijk eens bij onze Italiaanse vrienden op digital-sat.it of satellite.it.

Share this post


Link to post
Guest robin hood

Satnerds heeft hem niet, die Italianen hebben natuurlijk geen Nederlandse volgorde. De editors die er zijn, werken niet goed. Je kunt wel kanalen binnen een transponder verplaatsen, maar geen transponders. Ook die van Wolfgang blijkt dat nog niet te kunnen, terwijl hij hoogst waarschijnlijk ook niet werkt op de Z. Zal dan toch wel zelf een middagje met de AB moeten spelen.

Waar zou ik hem dan beschikbaar kunnen stellen. Heb wel eigen site, maar die is commercieel. Mischien kan ik dan een link plaatsen, alleen naar die lijst toe, zonder dat je op de page komt.

Share this post


Link to post
Black Tiger

Een rechtstreekse link naar de file mag, je kunt hem anders ook sturen naar info@satellitefun.org dan plaatsen we hem hier in de files sectie erbij.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.