Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Deathstar

Pace 500 Embedded Ird*to Cam uitwisselbaar met Nokia MM?

Recommended Posts

Guest Deathstar

Beste,

 

Ik heb in het vereleden wel eens gelezen dat de Irdeto cam van een PACE 500 ook te gebruiken is in de Nokia 9200/9500 MM.

 

Nu zijn er twee vraafjes die bij mij opkomen.

 

1. Kan iemand mij bevestigen of dit werkelijk kan.

 

2. Is deze Cam ook gewoon te patchen naar een AMON 4.X versie ?

(oude cam heeft amon2.2 en geen voetje gekregen, de bedoeling is dat die van de Pace er wel een krijgt)

 

 

Groetjes,

 

DeathStar

Share this post


Link to post
Guest Ptje

Die cammen zijn gewoon uitwisselbaar ja en de eprom kun je erv. voor een voetje zodat je de chip zo kunt de- en monteren.

Share this post


Link to post
Guest jaap

alebei de vragen zijn ja heb het hier ook ,als je de cam van een voetje voorziet kun je met de juiste soft ook seca kijken op de pace ,ik ben er niet kaot van maar gaat je kan beter een inderdaad een voetje in de cam zetten kan je als je de chip eruit soldeert deze weer in het voetje zetten en je hebt weer irdeto beeld dus niet weggooien .

er is wel een maar aan heb er zelf nu een 10 tal omgebouwd maar de eerste waren wel de moeilijkste e heb er ook gehad waar ik de cam om zeep had geholpen dus heeeeeel voorzichtig eruit en erin solderen succes

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.