Jump to content
Guest Ghosty

Moeilijke keuze

Recommended Posts

Guest Ghosty

Als ik een keuze moet maken tussen een 5300 (van 300€) en een 5400 (van 370€), en in het achterhoofd houden dat ik reeds een Magic module heb. Welke zou ik dan moeten nemen?

Is de meerprijs voor de 5400 echt nodig? Zijn er nog voordelen aan een 5400 ten opzichte van een 5300 met MM?

Share this post


Link to post
Satwatcher

Als je echt zou zeggen dat je veel meer mogelijkheden heb met een 5400 voor 70 euro meer als je een 5300 hebt met MM zou ik zeggen naast een extra cardslot zou ik zeggen: Nee niet zoveel.

 

Maar aan de andere kant vind ik persoonlijk dat er dan veel meer mogelijkheden voor dezelfde prijs zijn dan alleen die Humaxjes. Voor bijna hetzelfde geld heb je een Samsung 9500 en die is in mijn ogen veel lekkerder om mee te werken dan de Humaxen. Dan heb je zelfs 4 mogelijkheden tot inbrangen van kaart. Misschien wel handig voor de toekomst :):)


Satwatcher

Share this post


Link to post
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.