Jump to content
Guest Josje01

C+NL en C+ Polen worden verkocht

Recommended Posts

Guest Satlook

Citaat:

De rest van Canal+, waaronder betaalzenders in Frankrijk en Duitsland, wordt verder verzelfstandigd. Het verwacht daarvoor echter geen belangstelling, zolang de Nederlandse zender nog onderdeel van de tv-tak uitmaakt. Vandaar dat het deze dus van de hand wil doen. De tv-activiteiten zijn namelijk goed voor zeventig procent van de verliezen die Vivendi het afgelopen jaar boekte.

 

C+ in Duitsland ??

Share this post


Link to post
Satwatcher

Het is een hele vage vertaling van een user van deze site van een orgineel bericht in de Parool van 24-07-02.

 

Daarin werd Duitsland genoemd als 1 van de landen waarin providers net als in Nederland problemen hebben en verlies draaien met het bedrijf.

 

Maar Canal + Benelux (dus ook de kabelpoot in Belgie) en Canal + Polen staan samen met detechologie dochter Seca echt te koop. De koper van het Franse gedeelte van Canal + wil alleen de Spaanse tak nog erbij nemen en de rest is hij niet in geintresseerd omdat in Polen de economie te laag is en in Nederland de kabeldichtheid te hoog is. Al eerder wat de Italiaanse tak D+ verkocht aan News inc. van Rupert Murdoch. Het schijnt zelfs zo ver te gaan dat mocht binnen een vooraf bepaalde, en nog voor ons onbekende, tijd er geen koper zou zijn me zelfs gaat overwegen om zelfstandig de stekker uit deze ondernemingen te trekken.


Satwatcher

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.