Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Mike The Bike

Eindelijk bevestiging: Hakinnen stopt!

Recommended Posts

Guest Mike The Bike

Eigenlijk is dit geen nieuws, al onze HAK fans roepen nog steeds, let maar op HAK komt terug en beter dan ooit.

 

Diegene die wat nuchterder (!?) tegen de zaak aankeken wisten allang dat dit het geval was.

 

Jammer voor allen die er op gehoopt hadden, maar als het ff 1 seizoen niet lukt direct de pijp aan Maarten te geven, vind ik zwakjes.

 

Denk ff aan Schumi in 1996 t/m 1999 het ene probleem naar het andere (vooral 1996) maar opgeven was er niet bij (zal wel Deutsche Gruendlichkeit zijn ;) )

 

Citaat: Formule1.nl

 

Mika Hakkinen keert definitief niet terug in Formule 1. De tweevoudig wereldkampioen onthulde vanmiddag op Hockenheim dat hij al ruim een jaar geleden besloot om te stoppen. Teambaas Ron Dennis drong toen aan op uitstel van de definitieve beslissing. Hakkinen verklaarde eind mei dat hij onvoorwaardelijk zou kunnen terugkeren, maar toen stond zijn beslissing al vast.

 

"Op de Grand Prix van Monaco van 2001 liet ik Ron Dennis al weten dat ik wilde stoppen, maar hij wilde zeker weten dat ik de juiste beslissing nam en gaf me de kans om een sabbatical te nemen", aldus Hakkinen."Toen ik met Ron had gesproken viel er een grote last van mijn schouders. Ik genoot echt van de rest van het seizoen en wist te winnen in Silverstone en Indianapolis. Toen ik dit jaar de Grand Prix van Monaco bezocht wist ik niet hoe ik me zou voelen, maar toen werd me duidelijk dat ik de juiste beslissing heb genomen en vertelde ik Ron dat ik definitief wilde stoppen."

 

Hakkinen zegt dat hij de motivatie voor Formule 1 niet meer kon opbrengen. "Ik heb zo veel meegemaakt in Formule 1 en ik heb veel bereikt. Het was de moeite niet waard om door te gaan. Ik wil tijd spenderen met mijn familie en Hugo zien opgroeien. Ik heb veel mensen ontmoet in de afgelopen jaren en er zijn er veel die ik persoonlijk wil bedanken, wat ik later zal doen. Alles wat ik nu kan zeggen is een oprecht dankjewel aan iedereen. Ik heb de steun en vriendschap die jullie door de jaren hebben getoond zeer op prijs gesteld. Dank u."

 

Ron Dennis zal zich ongetwijfeld afvragen of hij het talent Hakkinen niet had kunnen behouden. De Finse coureur brandde onder meer af door de vele verplichtingen aan sponsors. "Mika heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn afscheid aan te kondigen", aldus de McLaren-baas. "Ik wil heb bedanken voor alles wat hij heeft gedaan en in negen jaar voor McLaren heeft bereikt. Ik weet dat het voor hem geen gemakkelijke beslissing is geweest. Het team en ikzelf wensen hem en zijn familie het allerbeste voor de toekomst."

 

 

:D :D :D :D :D :D

 

Grtz Mike

Share this post


Link to post
Guest bullet

Ik vind het jammer dat hij stopt. Hij zorgde nog voor wat spanning EN echt race werk! Mooiste actie in Spa in '98, daar had schumi niet van terug :) Nu is er weinig meer te beleven in de F1.

Helemaal niks meer.....

 

Grtz Bullet

Share this post


Link to post
Guest wizzaerd

Een verlies voor de F1, dat is zeker, maar wel een wijze beslissing van hem.

 

Het wordt tijd dat er weer eens wat gaat gebeuren, F1 wordt saai op deze manier.

Tijd voor kleurijke figuren, gevechten op en naast de baan, kamikaze akties, lekkere meiden, enzvoorts. Ik zal wel een oude lul worden maar ik mis de oude F1 tijden.

Share this post


Link to post
Guest HAWKEYE

Ik heb er geen of weinig verstand van maar als Lauda / Stuck etc... tijden geleden al geroepen hebben dat een comeback onwaarschijnlijk is in F1 op deze manier... dan geloof ik hen. Schummi zei het ook al.

 

Opzich wel logisch... hij (hakkinen) heeft leuke dingen laten zien... echter... hij past niet in de keiharde F1-wereld...

 

Heheheh... heb je dat dan niet in Monaco gezien? Ging ie bruin armpje halen bij Ron Dennis en Norbert Haug. Hij zei... We zijn in onderhandeling... Iedereen toen JA HIJ KOMT TERUG... Haug zei toen al... we zien wel.. tijd zal het leren....

 

En bekijk het eens van McLaren's kant... Coulthard zou DE schummi-killer zijn.... naja.. niet echt dus... maar aan de andere kant... raikonen doet het niet slecht... meestal beter dan Coulthard alleen heeft die jongen veel pech... (wie niet binnen McLaren)... Dus wie zou Hakki moeten vervangen? Kimi of David? Heheheh... keuze is dus duidelijk...

 

Grtz,

HAWKEYE

Share this post


Link to post
Guest Mike The Bike

Er is geen Schumi Killer op dit moment!!!!!!!!!!!

 

Montoya niet!

Raikonen niet!

Ralf Schumi ook niet!

 

De enige die Schumacher kan stoppen is hij zelf!

 

Schumacher heeft 2x bewezen een team van super specialisten te kunnen samenstellen zowel bij Benetton als bij Ferrari.

Ferrari begon in 1996 op status 0 (nul) Denk aan die nokkenas Canada 1996 die langsvloog.

 

Respect voor Schumi en Ferrari

 

Grtz Mike

Share this post


Link to post
Guest bullet
Originally posted by HAWKEYE

 

Opzich wel logisch... hij (hakkinen) heeft leuke dingen laten zien... echter... hij past niet in de keiharde F1-wereld...

 

 

 

Hij past er niet in.... Als dat zo is, was hij geen 2 keer wereldkampioen.

 

En Schumi: Hij heeft op de jordan na steeds in de meest competatieve auto's gereden. Dan kan Jos ook wereldkampioen worden, want je wordt alleen wereldkampioen als je de snelste en betrouwbaarste auto hebt. Ik zie schumi nog rijden toen hij net bij ferrari kwam. Wie werd wereldkampioen? Schumi niet in elk geval, omdat de ferrari toen op "jordan" niveau was. Schumi is een goeie coureur, maar zeker niet de beste die er ooit is geweest. Dan heb ik het over Senna, Prost, Gilles Villeneuve, Stewart noem maar op. Ik wil 'm nog wel s zien in een race waar ALLE auto's gelijkwaardig zijn.

 

Grtz Bullet

Share this post


Link to post
Guest Mike The Bike

Da wil ik ook zien!

 

Hockenheimring 2002, nieuw circuit, Schumacher maakt geen fouten en staat op pole, de rest op Fisico na maakt wel fouten en red het dus niet.

 

Zegt mij genoeg, toen de eerste keer op Sepang gereden werd was dit ook al zo, wie is dan de beste coureur die de minste fouten maakt?

 

Vergelijkingen met Prost etc. KUN en MAG je helemaal nooit maken, dat zijn op zich zelf staande types.

Je vergelijkt Senna toch ook niet met Nelson Piquet!

 

Grtz Mike

Share this post


Link to post
Guest HAWKEYE

"Past niet in" moet je lezen als : De mentaliteit staat hem niet aan....

 

Ik heb ook jaren voor een multinational gewerkt, met plezier.... maar toch beviel me de mentaliteit niet...

 

Dat bedoelde ik ermee te zeggen...

 

Hij is (hakki) een goede F1 rijder (imho zijn er geen slechte rijders, ze kunnen allemaal beter rijden dan mij :) ) maar hij was soms iets te soft...

 

Ik vond het raar dat hij stopte bij F1 maar wel DTM ging rijden... Hij wilde toch rust? Als ik rust neem doe ik niets...

 

Ik ben het ook niet eens met de stelling Schummi is niet de beste... Weet je wel wat voor brakke auto Ferrari was toen ie er net kwam? Toch reed ie er "goed" mee. Mijn favoriet was ook Senna... Was op dat moment ook beter dan Schummi... en waren aan elkaar gewaagd. Allebei andere rijstijl.

 

Vergis je niet... een slechte F1 rijder bestaat volgens mij niet... Ze rijden allemaal knoer hard en goed... Ok.. sommige betalende rijders daarbuiten gelaten... maar toch... ze zitten allemaal zo close... Rijden kunnen ze allemaal... Het is een kwestie van wie maakt de minste fouten... Kijk naar Kimi.... goede race... fantastisch.... Hoopte dat hij zou winnen... (ik ben ferrari fan sinds jaren) Leuker voor kampioenschap en voor Kimi een goede beloning... Naja... één foutje... da's het verschil tussen wereldkampioen willen zijn en worden...

 

HAWKEYE

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.