Jump to content
Satwatcher

Nieuwe Canal + NL kaarten !

Recommended Posts

Satwatcher

Canal + Nederland begint met het uitleveren van seca 2 kaarten aan het distributienet, lees satellietzaken welke officieel Canal + dealer zijn. Deze nieuwe blauwe kaarten worden voorlopig alleen uitgeleverd bij aankoop van nieuwe mediaguard ontvangers. Op een later tijdstip zal worden begonnen met de omwisseling van oude kaarten naar nieuwe kaarten.

 

De nieuwe blauwe seca 2 kaarten zijn behalve aan de kleur ook aan de serienummer te herkennen, Deze zal beginnen met 056. Via deze nieuwe kaarten zal naast de nieuwe idents ook nog het het pakket via de oude ident te zien zijn.


Satwatcher

Share this post


Link to post
Guest CUL8TER

Kheb gehoord dat het kabelkaarten zijn maar dat weet ik niet zeker. Ze proberen de tijd uit te zingen met wat er nog is totdat seca2 wordt ingevoerd. Het is allemaal al zo duur :)

 

@SW Ben je doosje niet vergeten hoor, alleen bliksemschade

in de PSU. ff repareren en dan komt ie eraan.

Share this post


Link to post
Satwatcher

Nee het zijn echte satellietkaarten. Ze worden al door sommige satdealers geleverd bij een nieuwe ontvanger. Als het een beetje meezit dan heb ik er binnenkort eentje in mijn bezit. Zouden kaarten moeten zijn die seca 2 geschikt zijn en volgens geruchten zou het moeten gaan om de versie 6.5 kaarten die ook door orbit worden gebruikt. Deze zouden moeten zijn op te waarderen naar versie 7 kaarten via de lucht. Pikant detail is dat er nog geen nieuwe idents zouden staan en dat dat pas gebeurd met een versie 7 opwaardering.

 

Maar zoals gezegd even geduld en we weten meer want dan moet er eentje voor test aangeleverd zijn.


Satwatcher

Share this post


Link to post
Guest technodaddy

Heb hier ook zo n kaart en het is een kabelkaart met serienummer beginnend 065.

alles is uit te lezen met mkf en te veranderen, dus denk niet dat dit de nieuwe kaarten zijn hoor.....

Share this post


Link to post
Guest JoostA

Ik blijf er bij dat, zolang C+ ook het C+ pakket via Irdeto (dus zeer hackbaar) doorgeeft, er bijzonder weinig te verdienen valt met Seca2. Iedere Jan Doedel die gratis wil kijken gaat gewoon Irdeto hanteren. Wat dat betreft sluit ik nog niet eens uit dat het inderdaad nog loos alarm is.

Share this post


Link to post
Guest Carpio2

@ Satwatcher

 

In luxemburg wonen en op madine de nodige 40' ers

te vangen.

 

 

Carpio2

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.