Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Josje01

nieuwe settings van M_Z

Recommended Posts

Guest Josje01

Hoi, ik probeer de nieuwe settings van M_Z naar een Philips DSX6073 te laden , maar in de zipfile van deze laatste settings zit geen TPT en TSC bestand. Wel een eeprom die voor de juiste adresseringen van TPT TCS moet zorgen. Alleen de Flasch512.bin

kan ik niet laden??? Mijn vraag kun je TPT en TCS bestandjes van andere (oudere settings nemen) en worden die dan met de nieuwe flasch512 aangepast?? Of kan iemand me helpen wat ik moet doen. Een settingslijst laden met de TPT en TCS en fasch512 met het programma declink was en is geen probleem.

Maar helaas staan de TPT en TCS niet in de laatste settings>

Greetz :josje01

Share this post


Link to post
Guest Ptje

Je kunt toch gewoon die Flash proggen ? Dat doe je normaal toch ook ? Dan is het wel je eigen geflashte 512 kb, maargoed.

 

Je moet alleen wel even de eeprom die erbij zit ook schrijven, want daar staat de adressering in van de flash, deze komt natuurlijk niet overeen met die van je eigen tuner.

 

 

Ps. Kijk wel even welke versie je erin zit. Die voor versie 9.6 of org of die voor versie 1.0

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.