Jump to content
Guest Spike

USB infinity programmer

Recommended Posts

Guest Spike

Heeft er iemand ervaring met bovengenoemde programmer?

Twijfel tussen mastera 3 of deze............

 

groeten Spike.

Share this post


Link to post
Satwatcher

Het is een leuke zeer snelle progger met zeer gebruikersvriendelijke en makelijke software. Is zeker zeer betrouwbaar en goed mee werkbaar.

 

Maar je moet ook met een andere keerzijde rekening houden. Deze progger is op dit moment alleen bruikbaar met de bijgeleverde software. Je kan er alleen de vermelde kaarten mee programmeren en kan ook niet spelen met andere programma's dan die van de bijgeleverde soft. Programma's zoals MKF, cardwriter of chipcat zijn niet bruikbaar omdat deze voor de compoort techniek bedoeld zijn en niet de USB poort techniek.

 

Zelf heb ik hier een probleem met deze progger op een laptop te kunnen aansluiten, geeft driver fout, maar op de "grote" computer werkt hij perfect. Overigens is de service die gegeven wordt door de Deense maker van het apparaat fantastisch te noemen want ze zijn op dit moment hard bezig om de fout welke in met de laptop krijg met man en macht te ondervinden. (wil je de website weten pm dan even).

 

Kortom als het expliciet om proggen van kaarten gaat is er nog nooit zo goede, snelle en betrouwbare progger geweest. Wil je meer hobbyen met mkf en dat soort proggies ben je bij deze ontvanger op dit moment aan het verkeerde adres.


Satwatcher

Share this post


Link to post
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.