USB infinity programmer

S

Spike

Heeft er iemand ervaring met bovengenoemde programmer?

Twijfel tussen mastera 3 of deze............

groeten Spike.

 
Het is een leuke zeer snelle progger met zeer gebruikersvriendelijke en makelijke software. Is zeker zeer betrouwbaar en goed mee werkbaar.

Maar je moet ook met een andere keerzijde rekening houden. Deze progger is op dit moment alleen bruikbaar met de bijgeleverde software. Je kan er alleen de vermelde kaarten mee programmeren en kan ook niet spelen met andere programma's dan die van de bijgeleverde soft. Programma's zoals MKF, cardwriter of chipcat zijn niet bruikbaar omdat deze voor de compoort techniek bedoeld zijn en niet de USB poort techniek.

Zelf heb ik hier een probleem met deze progger op een laptop te kunnen aansluiten, geeft driver fout, maar op de "grote" computer werkt hij perfect. Overigens is de service die gegeven wordt door de Deense maker van het apparaat fantastisch te noemen want ze zijn op dit moment hard bezig om de fout welke in met de laptop krijg met man en macht te ondervinden. (wil je de website weten pm dan even).

Kortom als het expliciet om proggen van kaarten gaat is er nog nooit zo goede, snelle en betrouwbare progger geweest. Wil je meer hobbyen met mkf en dat soort proggies ben je bij deze ontvanger op dit moment aan het verkeerde adres.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan