Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

IE sluit niet goed af in XP

Recommended Posts

Black Tiger

Ik blijk toch niet de enige met dit probleem te zijn alhoewel er toch mensen zijn die er geen last van blijken te hebben.

 

Probleem:

Ik doe gewoon internetten en browsen met IE (ja zowel IE alsook XP voorzien van SP1 en alle bugfixes en patches).

 

Als ik klaar ben, doe ik wat ieder normaal mens dan doet en sluit af door op het kruisje te klikken van IE (overigens doet het probleem zich ook voor als ik bestand->afsluiten kies in IE).

 

Dan is IE dicht. Althans zo lijkt het.

Het duurt echter varierend van 20 tot 30 seconden (soms langer) eer hij echt helemaal weg is want......

ctrl-alt-del, taakoverzicht dus, dan processen, en ziedaar... iexplore.exe staat nog open, soms met hoofdletters soms met kleine letters, 0% cpu tijd, maar tussen de 16kb en 28 kb aan geheugen!!! En dat is dus best wel veel.

 

Resultaat: Hij blokkeert het starten van sommige andere dingen tot hij het geheugen loslaat.

 

Dus nu druk ik op kruisje, en meteen daarna doe ik via het taakoverzicht het proces afsluiten en dan is het goed.

Maar dat is natuurlijk niet de goede manier.

 

Ik heb op de microsoft sites gezocht, maar volgens mij is dit probleem niet bij MS bekend of ik heb op de verkeerde manier gezocht.

 

Vraag: Wie weet een oplossing voor dit probleem?


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest opeltje

heb hier eens even gekeken maar hier gebeurt dit niet.

ook hier dezelfde besturing soft.

komt het niet toevallig door de extra geinstaleerde progjes??

 

groeten opeltje

Share this post


Link to post
Guest steven94

voor xp problemen kun je hier heen http://www.windowsxpforums.com/

 

let wel op de software kunnen timers inzitten.

om xp nog mooi te laten draaien moet je tweaken.

zoek maar eens achter tweakxp en veel zal opgelost geraken.

 

groeten

steven94

Share this post


Link to post
Black Tiger

Nee er zijn meer mensen die hier last van hebben.

CP heeft het bijv. ook maar daar is het maar 3 of 4 seconden, bij een lege IE pagina is het meteen weg.

 

Bij mij en sommige anderen echt langer.

 

TweakXP had ik al geinstalleerd en XP zelf getweaked en wat dingen uitgezet zodat ie strakker en sneller liep zonder allerlei poespas wat niet gebruikt wordt (zoals de server service).

 

Die link ken ik wel, zal ik na het weekend even na gaan kijken en anders daar mijn vraag eens stellen.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  




  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.