Jump to content
Guest BigTony

Universal Cam --> MagicModule

Recommended Posts

Guest BigTony

hoi allemaal,

 

ik heb de stomiteit begaan een Universal Cam aan te schaffen. Op Seca werkt dat ding zonder probleem, maar echter krijg ig dat Nagra niet aan de praat (en dat was net de bedoeling)

 

Ik heb gelezen dat het mogelijk zou zijn de Universal Cam --> MagicModule te "patchen". Maar iets konkreet vind ik niet.

 

Heeft iemand van jullie ervaring ermee... al gedaan ...

 

Groetjes, BigTony

Share this post


Link to post
Guest spysat

Hoi BT,

Opereren kunnen we hem zowiezo, flash eruit, penta erin, flash erin en voila .. de magic soft staat er in ... echter wel zonder dat de loader soft er in staat, maar werkt verder wel.

 

grt,

spysat

Share this post


Link to post
Guest BigTony

als ik het goed begrijp:

 

om van penta te verwissellen, weer heel de operatie. Korrekt?

 

mvg Tony

Share this post


Link to post
Satwatcher

Hoeft overigens niet altijd zo te wezen hoor. Als je een nieuw type Universele CI heb met daarin de 2 MB flash kan je daar als je de software voor hebt gewoon dreamload erop zetten en kan je van dat punt gewoon volgens de Magic procedure zelf de nieuwe soft erinzetten. Ligt echter dus wel aan welke revisie je hebt van universel CI.


Satwatcher

Share this post


Link to post
Guest BigTony

Ik heb type 1.4.1.7 versie. Dus de nieuwste hardware versie die identiek zou zijn aan de Magic Module versie, met 2 MB flash.

 

Maar de loader, is die ergens te vinden?

 

En zo ja, hoe moet die er dan in? (ook de ci openen en solderen ... daar ben ik bang van)

 

greetz

Share this post


Link to post
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.