Jump to content
Sign in to follow this  
Guest ruff rider

registery loggen

Recommended Posts

Guest ruff rider

Kent er iemand een programma dat exact bijhoudt wat er in het registery geschreven wordt bij het installeren van software (op win XP). Ik weet dat dat zulke progjes bestaan maar ik kan ze op dit ogenblik niet vinden.

 

Thanks

Ruff Rider

Share this post


Link to post
Guest MAS3

Was er cleansweep.

Maar die firma werd overgenomen door symantec, die het in het pakket van norton stopte.

Maar ze hebben dat pakket daarna wel herzien, dus ik weet niet of het daar nog inzit.

Als je op winfiles.com kijkt (das wel een ouwe link, maar werkt wel), kun je gericht zoeken naar dit soort programma's, want er zijn er zat van.

Share this post


Link to post
Guest d0xt3rCb

Laaste proggie is een echte registry logger cleansweep wordt pas actief als je een programma installeerd en maak vervolgens 2 snapshots van je pc voor en na installatie met de nodige registry veranderingen, maar het helpt zeker niet als je wilt weten of een programma iets schrijft naar je registry, wat weer heel handig is om bijvoorbeeld beveiligingen etc... te omzeilen.

Dus ik zou zeker voor regmon gaan of soortelijk iets gaan.

Share this post


Link to post
Guest ruff rider

Bedankt allemaal voor jullie reacties. Ondertussen is het probleem opgelost. Zaak was om een programma dat aangaf dat de licentieperiode verlopen was terug lopend te krijgen. Ik dacht deze periode te kunnen verlengen via de keys in de registery, maar dat is niet zo eenvoudig. Wat wel de oplossing heeft geboden is 'cracklock manager' een ideaal programmatje voor alle tijdsgebonden programma's. Een aanrader!

 

Greetz

Ruff Rider

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.