Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Badmuts

xbox hdd

Recommended Posts

Guest Badmuts

wie weet hoe ik een 8gb hdd van een Xbox kan gebruiken in mijn pc. Heb al diverse utils geprobeert, maar zonder resultaat. gegevens om een gewone hdd in je xbox te zetten zijn er echter genoeg. Ik kan niet geloven dat je die hdd in de vuilnisbak moet gooien.

Share this post


Link to post
Guest PauK

Die Xbox harddisks zijn standaard gelockt. Dat kan met elke IDE schijf, maar wordt verder nergens door gebruikt.

 

Om hem in een PC te gebruiken moet je hem dus eerst unlocken. Daarvoor is echter het password nodig - en een utility om hem te unlocken.

 

Er bestaat een PC utility om hem te unlocken, ben hem via xboxhackers of xbox-scene wel eens tegengekomen, maar het is waarschijnlijk handiger om hem even in je Xbox terug te hangen en hem daar te unlocken. Er zijn daar een aantal EEprom utils voor die je op je Xbox kan draaien -> zie xbox-scene voor de naam, daar kan ik zo even niet opkomen.

Share this post


Link to post
Guest theGIZMO

Wanneer je EvoX gebruikt een backup maken, in de file hddinfo.txt staat je password.

Je XBOX HD aan een PC aansluiten, boot in DOS en mbv hdunlock.exe & hd key unlock je de HD. Vervolgens hddisabl.exe draaien om de security totaal te disablen anders is ie bij de eerste reboot weer gelocked.

Share this post


Link to post
Guest Badmuts

bedankt voor jullie reactie`s. Beide programma`s geprobeerd, echter zonder resultaat. Heb je de Xbox nodig waar de hd uitkomt. want in een andere kan ik de id niet uitlezen helaas.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.