Jump to content
Sign in to follow this  
Guest SPJ

SoftCam.key

Recommended Posts

Guest SPJ

Hier nog zo eentje waarvan ik niet weet of die wel goed staat.

 

deze week eindelijk m'n dreambox gekregen, en d'r is iets waar ik niet goed uit kom. Ik doe met Fun2md de files van boris omzetten naar de softcamkey, dat lukt prima, prop ze in de box maar vervolgens kan ik mmov en ticket niet bekijken. terwijl ik zeker weet dat de keys goed zijn.

ik heb nu de hele avond gezocht naar postings met vergelijkbare vragen alleen ben ik ze niet tegen gekomen, teneinde raad dan maar hier gevraagd.

is er iets wat ik niet goed doe of what :confused::confused::confused:

 

m.vr.grt. SPJ.........

Share this post


Link to post
denktenk

Ik heb zelf geen dreambox, maar de dbox2 (met Enigma er nu in) en daarin is syntax in softcamkey voor viaccess aldus:

 

V PPPPPP kk KKKKKKKKKKKKKKKK;

waarbij P= provider ident

k=keynummer en K=key

 

Let er wel op dat de softcam key bedoeld is voor de mgcamd, draai je met gbox dan moet de key in viaccess (zonder extentie)komen


In het land der zwartkijkers is drie-oog koning.

Share this post


Link to post
Guest SPJ

@denktenk //

ik ben van jou wat postings tegen gekomen, maar die gingen over de dbox en ik wist dus niet of deze 2 ontvangers de zelfde files gebruiken. ik heb ff 'n string uit softcam getrokken.

 

zo ____" V 010C10 0C D9A8F6EA43BA37DF " staat dus ticket in mijn softcam.key , maar hij blijft dus zwart. is er nog iets wat ik dan moet toevoegen ??

 

m.vr.grt.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.