Jump to content
Sign in to follow this  
Guest vincesat

Hauppauge DEC 3000s

Recommended Posts

Guest vincesat

De DEC 3000s is relatief nieuw en ik kan er weinig over vinden op het net.

Ik vraag me af of er op dit board lezers zijn die er ook een hebben, met wie ik ervaringen kan delen en aan wie ik vragen zou kunnen stellen.

Ook is mij nog niet helemaal duidelijk hoe en waar ik op dit board mijn vragen moet stellen (ik heb wel al wat gebladerd door de FAQ maar het duizelt me).

 

De DEC3000 is een grappig klein apparaatje dat het uitstekend doet als stand-alone voor het ontvangen van FTA. Met een aston CAM + canaldigitaal kaart in de CI prima ontvangst van alle ned. stations.

 

Maar hij kan meer, zo kun je 'm via een usb-snoertje aansluiten op de pc, en dat gaat bij mij niet goed. Het inlezen van de zenders gaat prima, maar ik krijg geen beeld, alleen geluid.

 

Ook vraag ik mij af of er software bestaat waarmee je met de pc ook de stand-alone instellingen kunt aanpassen (wanneer je 'm op de pc aansluit werkt de stand-alone bediening niet meer en 'volgt' de scartuitgang wat je doet op de pc. Zenderlijsten etc. zijn niet uitwisselbaar tussen pc en stand-alone).

 

Iemand met dezelfde problemen en/of antwoorden, tips, truuks, alles?

Share this post


Link to post
Guest satwilly

Deze vragen kan je ook stellen op het forum op http://www.hauppauge.tv

Daar zitten een paar hobbymannen die met dit doosje spelen.

Share this post


Link to post
Black Tiger

Voor vragen kun je het beste even tussen de forums kijken wel forum het beste bij jou past.

 

Voor vragen omtrent de Dec3000 van Hauppauge kun je terecht op de site waar Satwilly al naar verwees.

 

Op dit board alhier zou deze vraag geplaatst kunnen worden in het Linux en Multimedia forum aangezien de Dec3000 wel onder Multimedia past doch niet onder andere forumtopics.

 

Je hebt er in elk geval al prima aan gedaan om hem hier te plaatsen omdat je het niet zeker wist.

 

Je hoeft hem dus niet nog eens opnieuw te plaatsen in het Multimedia forum, de mensen lezen hier ook en als men antwoord kan geven krijg je die zeker.

 

Verder is het zo dat de regels er strenger uitzien dan ze daadwerkelijk zijn of toegepast worden.

Als iemand een vraag verkeerd plaatst, dan wordt de posting door onze moderators veelal automatisch in het juiste forum geplaatst.

Mocht je dus ergens iets posten en je zou bij je volgende inlog de posting kwijt zijn, dan kun je er van uit gaan dat hij in een van de andere forums staat.

Wij wissen -NOOIT- postings zonder de gebruiker daarvan middels PM op de hoogte te stellen met opgave van redenen. Wissen van postings komt hier dan ook zeer zelden voor.

Hopelijk heb ik je hier een beetje mee op weg geholpen, maar vragen staat vrij dus als je nog vragen hebt over het forum of regels ofzo kun je ze hier of in het Kletspraat forum altijd stellen.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.