Jump to content
Sign in to follow this  
Guest satfreaked

technische vraag

Recommended Posts

Guest satfreaked

ik heb een probleem.

ik heb mijn kabel tv via mijn decoder naar de slaapkamer.

maar nu doet ineens mijn geluid het niet meer van mijn sat kanaal.

ik heb een topfield 3000 ci pro

Share this post


Link to post
Black Tiger

Heb je misschien een kabelbreuk of misschien een scart gekocht die niet volledig aangesloten is?


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest MAS3

Is bij het aansluiten van die kabel misschien je scart kabel naar je tv scheef gaan zitten ?

Of zit je probleem in de tv boven?

In dat geval moet je even kijken hoe je de modulator is ingesteld.

Staat die op PAL I, dan staat die ingesteld op de engelse norm.

En omdat die engelsen alles anders moeten doen, zijn daar de plaats waar beeld en geluid staan met elkaar verwisseld.

Stel m dan in op PAL B/G.

Dan moet het ook weer werken.

Niet een andere stand kiezen want dan ga je weer volgens een andere norm uitzenden.

(kijk ook ff of je m in het menu van je tv wel goed hebt staan, als dat een slim ding is kan ie ze allebei aan)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  




  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.