Jump to content
Sign in to follow this  
Guest psymiwko

kanalen die wegvallen

Recommended Posts

Guest psymiwko

Ik heb een nokia 9800 s en een goldcard (denk ik, ken er echt niet veel van) en die goldcard zit in een decoder(denk ik) waar irdeto opstaat.

 

het probleem is dat de laatste maanden veel kanalen zijn weggevallen : canal + (rood, blauw en 16/9), xzone, tequila, die franse K zenders,.....

 

de vraag is nu juist of er nog een kans bestaat dat we die zenders nog kunnen ontvangen of we één of andere update nodig hebben?

 

sbs6, net5 en al de andere zenders kunnen we nog wel ontvangen

Share this post


Link to post
Guest xgabox

dan heb jij wel erg lang zitten wachten om dit bericht te schrijven.

 

de zenders die je nu aangeeft zijn overgestapt op een ander coderingsysteem.

om het de "gratis" kijkers een klein beetje moeilijker te maken oa. :D

Share this post


Link to post
Guest Matrix

Ja hoor, die zenders ontvangen is geen enkel probleem.

 

Echter heb je daarvoor wel een abonnement nodig (en misschien ook een andere CI module).

 

Voor de nederlandse zenders die je bedoeld (canal + (rood, blauw en 16/9), xzone) is dat heel eenvoudig en echt geen enkel probleem: je belt met een organisatie genaamd "canal+" en je krijgt een aardige meneer of mevrouw aan de telefoon aan wie je kunt uitleggen dat je deze zenders graag wilt zien. Vervolgens krijg je een kaart thuisgestuurt die al je zenders zogenaamd 'open' zet. Deze kaart stop je in je decoder en je kunt alle kanalen zien.

 

Tequilla en de K's zien is iets moeilijker, maar niet onmogelijk!!! je kunt echter alleen een abonnement afsluiten als je een adres in dat land hebt, of als je een kennis in Spanje of Frankrijk hebt, die het abonnement voor jou wil afsluiten.

 

Suc6!

 

Matrix

Share this post


Link to post
Guest psymiwko

ok dit is nu niet echt het antwoord waar ik op aan het wachten was maar ik begrijp wel dat er niet te veel gezegd word over het "gratis" kijken want daar had ik het over. sorry ik zoek wel een andere oplossing

Share this post


Link to post
Guest xgabox

ik hoop dat dit cynisch bedoeld is,, ;)

 

hoedanook.... ik heb al gegeten en gedronken,,

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.