Jump to content
Satwatcher

Setedit voor Toffield 5000 is in aantocht

Recommended Posts

Goed nieuws voor bezitters van de Topfield 5000. De setefit versie van Wolfgang voor deze ontvanger zit eraan te komen. De beta versie welke nu beschikbaar is is nog niet goed om al op de markt gebracht te worden maar dat kan nu slechts een kwestie van tijd wezen.

 

De eerste screenshot van de huidige beta versie kan je zien op de op de plaza waar je altijd Topfield nieuwtjes al eerste ziet,,,,,

 

http://www.satplaza.com


Satwatcher

Share this post


Link to post
Guest Satslope

Euuhh zit daarom je mailbox vol?? Ik probeerde je te PM-en ;)

 

Is er een mogelijkheid DVB settings van de 9500 te importeren en dan naar zo'n 5000 te schrijven? Daar is namelijk een leuke (gratis) editor voor. ;)

Share this post


Link to post

Je kan met detedit een dvb 2999 lijst importeren naar een Topfield 5000 setting.

 

Alleen moet je ook in dit geval een regkey moeten aanschaffen voor setedit voor TF5000. Je kan namelijk maar 10 wijzigingen aanbrengen in de demo versie en als he er meer zijn werkt de demo vrsie niet goed met het schrijven en opslaan van de setting

 

En inderdaad was het een beetje een drukke twee dagen met de uitkomst van setedit voor TF 5000 omdat dit huist een tool was waar iedereen op zat te wachten.


Satwatcher

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.