Jump to content
Sign in to follow this  
Guest assie

HMK bij niet-geactiveerde kaart?

Recommended Posts

Guest assie

Sinds gisteren ben ik voor de eerste keer wat beginnen te experimenteren met een ACS 1.6 die ik hier nog had liggen. Ik heb ergens gelezen dat je aan de provider ID kunt zien of je kaart wel of niet geactiveerd was. Als je 00 01 00 (voor provider 00) en 00 02 00 (voor povider 10) krijgt, dan weet je dat je een niet-geactiveerde kaart in je handen hebt. Als dit juist is, dan heb ik dus een niet-geactiveerde kaart in handen. Ik weet dat het een beginnersvraag is, maar ik vroeg me af wat je nog met een HMK kunt doen als je kaart niet geactiveerd is.

 

Grtz,

Assie

Share this post


Link to post
Guest activ

Daar heb je dan niets aan omdat er ook geen keyupdates naar die kaart verstuurt zullen worden.

Share this post


Link to post
Guest assie

Daar vreesde ik al voor. Toch een beetje een teleurstelling.

 

Thx,

Assie

Share this post


Link to post
Guest blokker2

c+ had ook wel door dat je op deze kaarten de chids kon openen en daardoor ze kan gebruiken om ongestoort naar c+ te kijken, omdat deze kaarten niet worden uitgeschakeld.

dus zijn ze om dat te voorkomen ook naar kaarten die niet aangemeld zijn toch provider id en masterkeys gaan sturen om hem daarna uit te zetten. dus als je hem een paar dagen op c+ zet krijg je volgens mij vanzelf een provider id

groeten blokker

Share this post


Link to post

Dat ligt er aan of de hexserieel bekend is, ik heb ook al kaarten gezien die nog altijd op 0200/0100 stonden terwijl daar toch al langere tijd op C+ gebruik van werd gemaakt (niet door mij overigens).

 


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.