Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Ratje

viaccess

Recommended Posts

Guest Ratje

ik heb hier een humax5400 en nu vraag ik me af als ik nu een viaccess module erbij neem of dat wel de moeite waardt is wat voor zenders ontvang ik ermeer mee heb een vaste schotel op de astra/hotbird staan.....

Share this post


Link to post
Guest assie

Ik heb dezelfde setting als jou en ik heb een goei maand geleden een viaccess module gekocht. Als je het alleen voor het kijkplezier doet, dan zou ik het niet doen als je alleen maar op hotbird en astra gericht staat. Je krijgt er dan enkele russen bij, het hele ART pakket (arabisch), ebkele slovenen (of toch zoiets) en het TPS (frans pakket met maar 1 engelstalige zender). Ik zelf kijk amper naar viaccess gecodeerde kanalen, maar vind het gewoon leuk om ook wat te prutsen met viaccess. Als je het alleen doet omdat je dan nog meer kanalen kan kijken, dan zou ik het voor die prijs (ik heb er 8000 BEF voor betaald) niet doen.

 

Grtz,

Assie

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.