Jump to content
Sign in to follow this  
Guest iceke

Welkom !

Recommended Posts

Guest iceke

Na 5 1/2 jaar "Belgenland" hier op SatelliteFun kijken we vanaf vanavond 20.00 uur nu ook "officieel" naar Belgische Satelliet tv !

 

Tvvlaanderen heeft er voor gezorgd dat vanaf nu alle openbare & commeriele vlaamse zenders te ontvangen zijn via Astra voor een bedrag dat lager is dan wat we nu voor kabeltv betalen..

 

Proficiat TVV !!!

Share this post


Link to post
Guest iceke

Hier de nieuwsbrief :

 

Zaventem – 6 juni 2006 – TV VLAANDEREN lanceert vandaag officieel en heeft haar digitale zenderaanbod met 11 nieuwe zenders uitgebreid. Naast het bestaande aanbod zijn VTM, Kanaal2, JIM, VT4, VIJFtv** Vitaya, KanaalZ, ActionNow, ExtremeSports**, TV Oranje en Q-Music in het TV VLAANDEREN zenderpakket opgenomen. “Voor het eerst kunnen Vlamingen via satelliet de Vlaamse commerciële zenders bekijken waar en wanneer ze maar willen tegen de scherpste prijs: 8.95€ / maand*”. TV VLAANDEREN biedt een volwaardig aanbod met voor elk wat wils. Uniek voor Vlaanderen heeft TV VLAANDEREN de Nederlandstalige levensliedzender TV Oranje en actiekanaal ActionNow.

 

 

De vele voordelen van digitale televisie via satelliet en TV VLAANDEREN

 

Vrije keuze hardware en installatie!

 

Primeur voor Vlaanderen: VTM, Kanaal2, JIM, VT4, VIJFTV en Q-Music op digitale satelliet!

 

+ Meer dan 400 GRATIS radio en televisie zenders!

 

Naast het volwaardige zenderaanbod, biedt digitaal televisie via satelliet ...

 

 

 

De vele voordelen van digitale televisie via satelliet en TV VLAANDEREN

TV VLAANDEREN is een nieuw digitaal televisieplatform dat zich exclusief richt op de Vlaamse kijker. TV VLAANDEREN verzorgt een volwaardig digitaal aanbod van Vlaamse, Nederlandstalige, Internationale en Special Interest zenders (met gratis optie erotiek) voor slechts 8.95€ / maand*. Daar en boven ontvangen satellietkijkers via hun schotelset nog meer dan 400 gratis radio en televisie zenders. TV VLAANDEREN is via een eenvoudige satellietset gemakkelijk en overal te ontvangen Thuis, in de Ardennen of aan zee: je digitaal TV VLAANDEREN abonnement en schotelset gaan gewoon mee!

 

 

Vrije keuze hardware en installatie!

Bovendien heeft elke abonnee de vrijheid in keuze tussen compatibele third-party of goedgekeurde TV VLAANDEREN hardware. De abonnee kan zelf installeren of zich laten adviseren door zijn dealer. De uitzendingen vinden plaats via ASTRA, Europa’s grootste aanbieder van satelliettelevisie. TV VLAANDEREN biedt televisie en radio aan in de hoogste digitale kwaliteit, zonder tussenkomst van een kabel- of telefoonmaatschappij. Daardoor beschikt de klant altijd en overal over een perfect signaal. TV VLAANDEREN is beschikbaar voor alle Vlamingen in België.

 

Primeur voor Vlaanderen: VTM, Kanaal2, JIM, VT4, VIJFTV en Q-Music op digitale satelliet!

Naast het bestaande zenderaanbod, biedt TV VLAANDEREN vanaf vandaag Vlamingen 11 nieuwe zenders. VTM, Kanaal2, JIM, VT4, VIJFtv**, Vitaya, KanaalZ, Extreme Sports**, ActionNow, TV Oranje en Q-Music komen de Vlaamse huiskamer vanaf nu via digitale satelliet binnen. Hiernaast vinden fans van sport, film, muziek, nieuws én erotiek ook hun gading bij zenders zoals National Geographic, Mezzo, Private Spice en Hallmark. Uniek in het betaalpakket is de Nederlandstalige levensliedszender TV Oranje die de Vlaamse revival van het levenslied nog meer animo zal geven! Ook krijgen actiefans genoeg actie, thriller, science-fiction en martial arts te zijn op het gespecialiseerde filmkanaal ActionNow! Het volledige zenderaanbod is te vinden op de site http://www.tv-vlaanderen.be.

 

 

+ Meer dan 400 GRATIS radio en televisie zenders!

Een van de grote voordelen van digitale televisie via satelliet, zijn de vele internationale zenders die men gratis kan ontvangen. Dit zijn vaak gekende zenders die bij andere providers in betaalpakketten worden aangeboden. Via de ASTRA satelliet ontvangt men gratis meer dan 400 internationale radio en televisie zenders. Gekende zenders zijn bijvoorbeeld Arte, CNN, BBC World, CNBC, TV5, Rai Uno, Al-Jazeera, Real Madrid TV, Euronews, RTBF Sat...Ook minder gekende maar voor liefhebbers interessante zenders zijn o.a. the Travel Channel, Raceworld, Deluxe Music, MTV Central en Cubavision. Voor een volledig overzicht, zie de zenderlijst op http://www.tv-vlaanderen.be.

 

* Incl.BTW, Bebat en recupel – Excl. eenmalige activatiekost van 29.95€ + hardware

 

** Binnenkort beschikbaar in het TV VLAANDEREN zenderaanbod

 

 

Naast het volwaardige zenderaanbod, biedt digitaal televisie via satelliet ...

Naast het volwaardige zenderaanbod, biedt digitaal televisie via satelliet en TV VLAANDEREN nog een massa andere voordelen. We sommen ze graag op voor u!

 

+ Meer dan 400 gratis radio en televisie zenders via uw digitale schotelset

TV VLAANDEREN is er voor alle Vlamingen in België!

Extra gebruiksgemak: TV VLAANDEREN is OVERAL en ALTIJD te ontvangen!

VRIJE keuze in hardware

VRIJE keuze voor installatie!

TV VLAANDEREN biedt beeld en geluid in digitale kwaliteit

Extra diensten

GRATIS optie erotiek

Share this post


Link to post
Guest MAS3
Proficiat TVV !!!

 

Eerder gefeliciteerd Vlaanderen !

Eindelijk een volwaardig pakket waar onze zuiderburen voor kunnen kiezen dat niet van de kabelaar(s) afhankelijk is.

Eens zien hoe lang de geboden pakketten tegen de respectievelijke prijzen in stand blijft, maar dat zal de pret niet drukken.

Share this post


Link to post
Guest iceke
Eerder gefeliciteerd Vlaanderen !

Eindelijk een volwaardig pakket waar onze zuiderburen voor kunnen kiezen dat niet van de kabelaar(s) afhankelijk is.

Eens zien hoe lang de geboden pakketten tegen de respectievelijke prijzen in stand blijft, maar dat zal de pret niet drukken.

 

 

 

C+ kennende welgeteld 6 maanden ;-)

Serieus, Jullie familiepakket kost 13€per maand, ik verwacht dat TVV binnen de kortste keren ook naar dat bedrag gaat toewerken..

Dat is nog altijd goedkoper dan Telenet,of Belgacomtv..

Ik ben blij dat Telenet eindelijk volledig buiten kan(Digitale tv die slechter is dan analoge tv & 5€ per maand bijbetalen om te mogen opnemen)

Belgacomtv is echt geen alternatief (Niet alle vlaamse zenders + Koppelverkoop waarbij je internetabbo blijft steken op 10gig per maand (Tien ja, Tien)

Share this post


Link to post

Phoe vreselijk he? En dat terwijl er in Nederland nauwelijks nog providers te vinden zijn die een datalimiet gebruiken....


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest Toeppes

Vlaanderen niet te hard feliciteren. Ze hebben hier dezelfde problemen met smartcards, zenders die geen beeld geven in casu die van TVV, soms wel gaan, dan weer niet etc ... en ik ben maar een halve techneut. Wat gaat dat worden met mensen die er helemaal niets vanaf weten .. ! Niet te verwonderen dat TVV een drietal "gekeurde decoders" verkoopt/aanbiedt. En wat dan met al die andere die al geequipeerd zijn, in dolle blijdschap een abonnement nemen op TVV - zoals ik - en moeten constateren dat de boel niet zomaar in gang te krijgen is, of helemaal niet aan de praat gaat...

Share this post


Link to post
Guest iceke

Dat heb je natuurlijk altijd met een nieuwe provider die de beveiliging zo waterdicht mogelijk probeert te maken...

MAAR, op http://www.tvvlaanderen.be/default.asp?id=81 staat een lijst met onvanger en cam's die compatibel zijn met TVV

Het is dus niet zo dat TVV enkel hun Hardware aanbeveelt en voor de rest niks ondersteund, als je naar de helpdesk belt of mailt proberen ze ook voor de andere recievers & cams een oplossing te forceren.

Mooi voorbeeld daarvan is de upgrade van de Aston 1.6 cam...

 

Ik raad ook aan dat wanneer je om een nieuwe TVV kaart gaat naar je dealer, gewoon je reciever mee te nemen naar de winkel zodat je eerst ff kan testen of alles wel naar behoren werkt.

Share this post


Link to post
Guest Toeppes

Moest je niet ICEKE heten, ik zou bijna durven denken dat TV Vlaanderen hier aan het woord is, en vermits "die gedanken frei sind" mag dat wel gedacht worden. In elk geval, deze halve techneut heeft de boel toch aan de praat gekregen. Het signaal is perfect, maar toch mis ik enkele zenders die door TV Vlaanderen worden aangeboden, en het gebeurt regelmatig dat de versleuteling terug actief wordt. De NED zenders 1,2 en 3 waren OK, maar zijn nu weer verdwenen. Dat zal weer wat experimenteren worden vrees ik.

 

KAON

KSC 570 Z

Info 10.04.20-D1E4

SW VOB.OO.O1

HW 12.01.A1

Loader VF.F.F

C.A 2.2.3

Share this post


Link to post
Guest MAS3

Ik vind je kritiek richting iceke nogal ongepast.

Het is een antwoord op jouw mededelen dat "men" het niet goed voor mekaar heeft en je neemt ze dat kwalijk.

Je neemt ook aan dat je problemen veroorzaakt worden door een slecht produkt dat door tv vlaanderen geleverd word.

Het antwoord van iceke laat zien dat deze club het beter doet dan andere clubs, en geloof me maar, daar zijn voeldoende ervaringen mee.

Als ik je beide postings zo lees (en dan mijn ervaring er op loslaat), dan zou het wel eens heel goed kunnen zijn dat je schotel gewoon niet goed is afgesteld.

De ene zender zul je dan beter ontvangen dan de andere en ook dat kan weer van je hardware (satellietontvanger) afhankelijk zijn.

Het spontaan gecodeerd raken van bepaalde zenders en dan weer beschikbaar komen is daar een sterke aanwijzing voor.

Behalve de service van tv vlaanderen, doen we hier ook aan service verlening.

Deze berichtgeving is daar een voorbeeld van, maar ook voor technische vragen kun je in het daarvoor geschikte deel terecht.

Dat gebeurt wel geheel op vrijwillige basis, en dus is het op zn minst netjes om dankbaar te zijn voor de geboden hulp.

En dus niet al te snel kritiek te leveren als het resultaat niet is wat je er zelf van verwacht had.

Share this post


Link to post

Overigens zijn de "gedanken" hier inderdaad "frei" als deze op een nette manier gedacht worden. Maar ook daar kan met een gerust hart gezegd worden dat de gedachte niet juist is want onze Iceke is geen medewerker o.i.d. van TV Vlaanderen of aanverwante artikelen.:)

Maar dat mag je gerust vragen, het antwoord weet je inmiddels ook al.

 

En ik moet eerlijk toegeven... tot nu toe heeft TVV het beter voor elkaar in het begin dan C+NL, want het heeft bij die club jaren geduurt voordat er eens wat fatsoenlijks in het pakket erbij kwam naast de Rood en Blauw.

Maar we zullen eens afwachten wat de tijd brengt. Ik woon dan weliswaar niet in Belgie maar hier ervaar ik op dit moment de door jou genoemde problemen met de TVV zenders.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest iceke

Op "ge weet wel wat" ga ik niet reageren....

Ik raak ook wel eens gefrustreed als iets niet direct of niet werkt...

 

Tuurlijk is niet alles oke bij tvvlaanderen, kijk maar na tv5 die niet of nauwelijks werkt, Het wk vandaag in zeer slechte bitrate op VT4 (alhoewel het op Ned2 niet veel beter was vandaag) De vele zenders die een kanaal moeten delen, enz.

 

Waarom ik dan wel blij ben met TVV ?

Simpel, eindelijk een digitaal aanbieder die ook echt goed werkt en (nog)niet het geld uit de mensen hun zakken probeert te prutsen.

Eindelijk een satelliet provider voor Belgie, eindelijk de vlaamse zenders op vakantie.

Bij de pre-verkoop van de TVV kaartjes waren er inderdaad nogal wat problemen, maar de meeste van die dingen zijn zowat allemaal opgelost.

Men kan ook niet verwachten dat TVV support geeft voor elke reciever die er op de markt is..

Zoals ik al vertelde gaat het me helemaal niet om reclame te maken voor TVV(& zeker niet voor kanaaldigitaal)

Maar eerlijk is eerlijk, we hebben meer gekregen dan we verwachtten.

Een provider met alle vlaamse zenders, aan een leuke prijs, zonder aan koppelverkoop te doen, en waar je als hobbyist nogal redelijk flexibel mee kan omgaan...

Als je ziet wat er allemaal misgaat bij Telenet, Belgacom & bij de satproviders in de ons omringende landen, is TVV een verademing...

Share this post


Link to post
Guest iceke

@toeppes

 

Probeer eens de officiele firmware te gebruiken & eerst de reciever te starten en dan pas de cam erin te steken...(heb het ook maar van horen zeggen, ik heb deze reciever nog niet in mijn handen gehad)

 

Dat sommige zenders gecodeerd blijven op bepaalde recievers is een bij TVV gekend probleem, en ligt waarschijnlijk niet aan een slechte afstelling van je schotel zoals Mas aanhaalde.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.