Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Premiere begint aanval op hackers!

Recommended Posts

Zoals bekend loopt het Premiere World pakket al maanden via de Cerebro en nadien ook Didem kaart gewoon autoupdate inclusief alle Premiere Direkt zenders (de pay-per-view zenders van Premiere).

 

Verder was er een aantal weken geleden zelfs een emu met keys in omloop die het geheel kon openzetten.

 

Vanmorgen heeft Premiere de aanval op de hackers geopend door een keywissel te doen, waarbij in elk geval de Cerebro en Didam kaarten uitgevallen zijn en ook de emu niet meer werkt.

 

Zoals nu blijkt, hebben de hackers geen onwaarheden geschreven. Inmiddels is de nieuwe key al weer bekend en is er ook weer software voor bijv. de Humax in omloop, waarmee het Premiere pakket inmiddels weer werkt.

 

Gezien het beleid van dit forum geven wij hierover geen diepgaande informatie, maar het is natuurlijk wel interessant om te zien wat er nu als vervolg gaat gebeuren.

Is dit de enige stap die Premiere gaat zetten? Of zullen ze nu proberen de komende tijd meerdere key en wellicht ook rom-wissels te gaan doen om het de hackers en illegale kijkers moeilijk te maken?

 

De verwachting is natuurlijk van wel, maar als het waar is wat de hackers schreven, zal de beelduitval niet lang duren. Zoals vandaag gebleken is, is het slechts een kwestie van een aantal uren geweest.

 

We blijven benieuwd!


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Ook in duitsland is het kat en muis spelletje begonnen dus.

In spanje winnen de katten het momenteel.


"Al het goede in het leven is illegaal,immoreel of dikmakend"

Share this post


Link to post

Yep, in Duitsland nog niet, maarja, eens afwachten wat er nog komen gaat.

Ze waren er met de kaarten in elk geval snel bij, maarja da's toch niet het echte werk.

 

Ergens had ik nog een tooltje gezien om D+ keys mee op te halen, maar dat werkt momenteel ook nog niet. Ben benieuwd hoe lang de Spaanse katten het uithouden voordat het daar ook verder gaat.:)


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.