Jump to content
Sign in to follow this  
Guest appie39

Bijna alles valt na enkele secondes weg

Recommended Posts

Guest appie39

Hallo,

Ik zit met een klein pobleem nl het bijna meteen wegvallen van bijna ALLE pakketten.

Als ik de kaart in de Humax schuif is er NIETS aan de hand.Alle pakkettten doen `t dan PERFECT!!Op het moment dat ik de kaart in een Philips-ontvanger duw,is het beeld na twee/drie weg,BEHALVE op `t Spaanse pakket.Hier kan ik gewoon naar blijven kijken zonder problemen.

Met een `afgeplakte`pic-kaart heb ik bovenstaand probleem NIET.

De kaart waar dit probleem zich voordoet is (volgens mij) een Goldwafer(met de programmer OP de kaart).Heb verschillende files geprobeerd,niets lukt.

Kan `t zijn dat ik op deze kaart ook contacten moet afplakken? Ik ben nl.niet 100% zeker dat `t een GW betreft:De contacten zijn wel van `goud`,maar zijn anders dan die van een `echte` GW en ook anders dan een pic-kaart.

Heeft iemand misschien een idee wat er aan de hand kan zijn ??

Alvast bedankt,

Appie.

Share this post


Link to post

Andere loader of andere files eens proberen.

Dat wordt zoeken, we kunnen hier geen vrijschakeladviezen gaan geven en het is duidelijk dat je hier met een GW naar betaalzenders kijkt, daar kunnen/mogen we je niet bij helpen.

 


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.