Jump to content
Sign in to follow this  
Guest ziggy

Highland 2.16 released

Recommended Posts

Guest ziggy

Ik heb juist de nieuwe Highland 2.16 geflashd en voor de eerste keer sinds aankoop kan ik 1 kanaal opnemen en een 2de zien en zelfs 2 kanalen opnemen! Waaauh...! Lipsync geeft nog wat problemen (even van kanaal verwisselen en 't is opgelost), het zappen gaat sneller dan 2.15, de opnames zijn prima zonder schokken. Ik heb wel de softcam handmatig moeten installeren want key update schijnt niet correct te verlopen. (nog verder testen) Tot hiertoe is er een opmerkelijke verbetering maar uit ervaring weet ik dat dat een image verschilt van relook tot relook.

Share this post


Link to post
Tot hiertoe is er een opmerkelijke verbetering maar uit ervaring weet ik dat dat een image verschilt van relook tot relook.

 

Dat lijkt me sterk, omdat het hier om een serieproductie-box gaat;)

 

Maar inderdaad is de pixellatieproblematiek zo goed als opgelost. Signalen uit de developers-hoek doen vermoeden dat het binnenkort helemaal is opgelost.

 

Inmiddels is er ook een nieuwe enigma versie uit voor alle DGS boxen, gebaseerd op linux kernel 2.6.17, die zeer stabiel loopt.


In het land der zwartkijkers is drie-oog koning.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.