Jump to content
Sign in to follow this  
aart44

Concurrentie voor CanalDigitaal in aantocht?

Recommended Posts

De kans is zeer groot dat er via de satelliet een vorm van concurrentie voor CanalDigitaal in aantocht is. Satelliet Electronics, met vestigingen in het Belgische Nieuwmoer en het Nederlandse Etten-Leur, wil via de satellietinternetdienst ASTRA2Connect in de directe toekomst starten met een echt Triple Play aanbod.

 

Dat wil zeggen dat men via de dienst ASTRA2SE in Nederland internet, telefonie en televisie wil gaan aanbieden via de ASTRA3 satelliet. Opvallend daaraan is dat voor het televisieaanbod Satelliet Electronics niet zal gaan samenwerken met CanalDigitaal maar in samenwerking met het bedrijf Mediacentraal een hoogwaardig televisieaanbod aan de consument beschikbaar zal stellen

 

Hier staat het hele artikel

Share this post


Link to post
Guest schans14

Interessant nieuws Aart.

 

trouwens leuk om je hier tegen te komen.

 

groetjes schans14

Share this post


Link to post

Zou wel mooi zijn wat meer concurrentie voor Canaal Digitaal, misschien dat ze dan ook wat normaler met hun prijzen gaan doen.:)


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.