Jump to content
Sign in to follow this  
Guest nitwit

IR**TO files

Recommended Posts

Guest nitwit

waarom zijn er bij IR**TO zoveel verschillende files voor de verschillende receivers, terwijl er bij S**A slechts enkele files nodig zijn om te kunnen hobbien?

SE*A kaartjes had ik na uitleg op s**4**l vlug door, maar voor IR**TO zie je verschillende files voor verschillende ontvangers, maar geen werkt op een goldkaart met PACE 500.

doe ik wat verkeerd?

Share this post


Link to post
Guest master28

ik heb wel werkende files voor je,

maar door al het gedreig en gezeik van freekie post ik liever geen urls meer op de sat boards.

 

misschien dat mailen nog wel vertrouwd is???

Share this post


Link to post
Guest nitwit

@master28

 

graag had ik de files gehad, en kun je misschien vertellen met welk editor je ze edit? mailbox via board staat open

 

tx

 

nitwit

Share this post


Link to post
Guest muts

de SE*A kaartjes had ik ook na uitleg op s**4**l snel door !!!!

 

maar de IR**TO wil maar niet lukken ;(

Share this post


Link to post
Guest marciemarc

Je moet goed opletten dat als je met EepromEdit werkt, dat je de juiste pic file erbij gebruikt.

 

EepromEdit 2.25 PicFile V34

EpromEdit 2.80 PicFile V35

 

Als je de juiste files eenmaal te pakken hebt moet je alleen maar de codes steeds aanpassen, een PK is ongeveer vergelijkbaar bet de sessionkeys van het se*a systeem. Een PMK is zoiets als een PPUA/MK01 (natuurlijk niet echt hetzelfde maar makkelijk voor de se*a kenner) Deze veranderen maar zeldzaam. Met name Stre*m en N*va veranderen heel vaak hun codes maar *anal en pr*mi*re vrijwel nooit. De codes zijn op veel buitenlandse boards te vinden. Ik vind ze zelfs vrijwel altijd het eerst op een arabisch board. Ik ken geen arabisch maar de lettertjes PMK en Pk zijn daar gewoon hetzelfe en de cijfers ook, en daar draait het dus om. Reken erop dat je vor de snel veranderde providers elke dag moet sleutelen, ofwel je moet een season hebben. Dan kun je de computer steeds zelf laten zoeken, en blijf je gewoon beeld hebben zolang je een geldige PMK hebt.

 

Ik hoop dat je hier wat aan hebt, en dat mijn info correct is. Ik doe het toch al geruime tijd op deze manier en alles blijft lekker lopen. Er is wel nog een verschil voor een ingebouwde cam of een ci module, dan heb je dus ook verschillende Pic files nodig, maar laat dat maar eens een ander uitleggen.

 

Greetz, Marciemarc

Share this post


Link to post
Guest nitwit

@master28

 

je hebt mail. tx.

 

@marciemarc

 

bedankt voor je uitleg. Ik heb met eepromedit 2.25 al geprobeert een pace 500 hex te editten met 2.25, maar ik kreeg allemaal 00-en en ff-en. Deze file had ik van lampje op s**4**l. alleen C***l+1&2 werkten daarop een beetje. 3minuten beeld, en dan weer 20 seconden zwart, 3 minuten beeld.... Inderdaad bij S**A ben je vertrokken wanneer je een passend setje hebt. Ik zal eens proberen met eepromedit 2.80

 

tx.

 

nitwit

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.