Friese Radio Markt

R

rienk

VERON afdeling Friese Wouden

logo.gif


Inmiddels voor de 31e keer organiseert de afdeling Friese Wouden A63 een grote radiomarkt onder de naam “Friese Radio Markt”. De markt vindt plaats in en rondom zalencentrum “De Buorskip” te Beetsterzwaag. Op deze markt kunt u terecht voor juist dat onderdeel wat u al lang zocht, en soms kun je iets aantreffen wat je ook heel goed kunt gebruiken bij je hobby of in je hobbykamer.

Ruim 100 standhouders zowel particulieren als handelaren prijzen hun goederen aan. Zo tussen 2000 en 2500 bezoekers trekken jaarlijks naar Beetsterzwaag naar onze radiomarkt.

De gezelligheid en de gemoedelijke sfeer op dr FRM wordt allom geroemd. En niet te vergeten het onderlinge kontakt wat je kunt hebben onderling, en ontmoeten die zendamatur waar je regelmatig een verbinding mee hebt. Dit alles onder het genot van een kop koffie, iets fris en misschien een hapje uit de keuken van zalencentrum “De Buorskip”.

De weersverwachting is prima. Zaterdag wordt een zonnige dag met temperaturen rond de 19 graden en een zwakke tot matige wind uit het noord-oosten.

Een tip die we je mee willen geven:

DOE EEN NAAM / CALL BADGE OP

ZODAT ANDEREN JE KUNNEN HERKENNEN

bekijk de site

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan