Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Freeride Skiën en snowboarden voor tweede seizoen in spotlights

Recommended Posts

Eurosport en Nissan slaan opnieuw de handen ineen voor het wekelijkse tv-programma Freeride Spirit. Het succes van vorig jaar heeft ertoe geleid dat de freeride skiërs en snowboarders ook deze winter weer volop in de schijnwerpers staan.

 

Het programma Freeride Spirit volgt de freeriders gedurende de winter en verslaat ook het seizoen 2011 van de Freeride World Tour, een evenement waarvan Nissan in 2008 mede-oprichter was.

Freeride Spirit is een innovatief tv-programma van hoog redactioneel niveau dat in twintig wekelijkse afleveringen van 13 minuten lengte wordt uitgezonden, plus nog zeven specials van 26 minuten. Het programma is vanaf 19 oktober tot mei 2011 te zien op Eurosport (en in HD) en Eurosport 2. De uitzendingen zijn elke dinsdag tijdens primetime te zien. Freeride Spirit krijgt ook zijn eigen videogedeelte op Eurosports internetplatform, met daarop alle afleveringen, exclusieve content en een prijzenactie die deze maand van start gaat.

 

Uitdagend

‘We zijn erg blij dat we onze Nissan-sporters met Eurosport weer in de schijnwerpers kunnen zetten’, zegt Bruno Mattucci, Marketing Communication General Manager van Nissan Europe. ‘Freeride Spirit is een voorbeeld van Nissans uitdagende marketingactiviteiten en zorgt voor de content die onze doelgroep zoekt en die het merk Nissan nog meer met emotie en persoonlijkheid associeert. De kijkcijfers van het eerste jaar waren erg goed, en we kijken uit naar de komende zeven maanden van uitzendingen. Met Freeride Spirit en de Freeride World Tour blijft Nissan nadrukkelijk aanwezig in de wereld van freeriding.’


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.