Recente inhoud door satshow

 1. S

  Weer prijsverhoging Ziggo

  Het is een jaarlijks terugkerend verschijnsel.
 2. S

  Opgelost Nieuwe router

  Na wat knutselen heb ik de router aan de praat gekregen, bleek aan de ip adressen te liggen die ik moest instellen.
 3. S

  Opgelost Nieuwe router

  En waar kan ik dat precies vinden? Waar moet ik zoeken in de router.
 4. S

  Opgelost Nieuwe router

  Ik heb hier xs4all glasvezel met een fritzbox. Hierachter heb ik op het moment een asus RT-AC87U draaien. Op de fritzbox zijn 2 draadloze netwerken actief. De asus heeft ook 2 draadloze netwerken actief en een stuk of 4 bedraad. Dit werkt allemaal prima. Nu haal ik de asus er tussen uit, stop...
 5. S

  DS218 https instellen

  Ik weet niet wat je precies nodig zou hebben om het 1 en ander goed in te stellen. Zo wil ik bv via mijn sonos de muziek af kunnen spelen van de NAS. Heb handleidingen gevonden maar op de 1 of andere manier krijg ik het niet aan de praat.
 6. S

  DS218 https instellen

  Nee ik heb geen eigen domein. Ik dacht al zoiets. Volgens mij is het wel veilig om de NAS aan te laten staan.
 7. S

  DS218 https instellen

  Ik heb een NAS maar krijg het niet aan de gang om in de browser dat groen slotje te krijgen. Ik heb een certificaat via synology.me  aangevraagd maar kom niet verder. Ik heb een let's encrypt certificaat zo te zien.
 8. S

  Nas instellen lukt niet zoals het hoort

  Dank je wel. Ik heb via de website de poorten laten scannen en ze zijn allemaal gesloten. Als ik het zo zie dan kan ik de NAS gewoon aan laten staan.
 9. S

  Nas instellen lukt niet zoals het hoort

  Ik kan de NAS dus gewoon dag en nacht aan laten staan als ik deze zaken doorvoer.
 10. S

  Nas instellen lukt niet zoals het hoort

  Dan zet ik dat uit. Nu alleen de vraag hoe krijg ik het goed beveiligd om hem dag en nacht aan te laten staan. Heb de ingebouwde firewall aangezet, tevens het aantal keren inloggen binnen een bepaalde tijd ingesteld. Zijn er nog meer dingen die ik kan doen?
 11. S

  Nas instellen lukt niet zoals het hoort

  Bedankt voor je reactie. Ik ga er morgen naar kijken. Ik ga de NAS alleen gebruiken voor de computers in huis, dat ik dus content van de NAS op de computer kan bekijken of via mijn versterker. Maar dan wil ik het wel veilig hebben als ik de NAS continu laat aan staan.
 12. S

  Nas instellen lukt niet zoals het hoort

  Bedankt voor je reactie. Ik zie dat in de router zelf ook een certificaat aan te maken is. Het gaat mij erom dat ik mijn NAS gewoon aan kan laten staan en dat het allemaal veilig is. Heb de firewall aangezet in mijn router. Ik stuur je even via de mail de screenscots, weet niet of er prive info...
 13. S

  Nas instellen lukt niet zoals het hoort

  Ik heb sinds kort een Synology DS218+ Nu wil ik daar instellen dat alles gaat via https onder netwerk-DSM instellingen. Ik heb dat ingesteld maar er gebeurt niets. Vervolgens ga ik verder naar de certificaten. Nu wil ik daar een certificaat van let's encrypt instellen maar op de 1 of andere...
 14. S

  Gelukkig nieuwjaar!

  Iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar.
 15. S

  Kerst en nieuwjaar wensen

  Gelukkig nieuwjaar allemaal.Hosting Fun

Bovenaan Onderaan