Tja, wie zit hier toevallig als planner?
Want ik ben eens benieuwd hoe jij dat doet?
Ik hier werk in een chocoladefabriek, waar vooral "gourmet" gemaakt wordt, zoals fijne dingen voor op gebak, garnering, en chocolade die verwerkt wordt in ijsjes zoals het spul wat tegenwoordig in de steeds breder wordende collectie van de Magnum zit...
Sommige hier hebben van mij al eens van die lekkere dingen gekregen...
Nou zit ik in de ( gelukkige? )
positie dat ik het hier mag maken...
Maaruh, onze planster, die slaat de laatste tijd de plank finaal mis, ze denkt dat er in een produktiedag 26 uur zit ipv van 22... ( rendement ).
Heeft dit nu met die zgn crisis te maken dat men ons op dit moment de poten onder ons lijf uit laat lopen, alle inpaksters de laan uitstuurt en ons nog steeds met beperkte vrouwkracht 24/7 laat werken???
Helaas verteld men ons nog steeds niet wat voor een omzet we hier draaien, maar ik geloof niet dat we hier minder aan het verdienen zijn, want aan Kwatta verwerken op het bedrijfje per week toch een 200 ton ...
Want ik ben eens benieuwd hoe jij dat doet?
Ik hier werk in een chocoladefabriek, waar vooral "gourmet" gemaakt wordt, zoals fijne dingen voor op gebak, garnering, en chocolade die verwerkt wordt in ijsjes zoals het spul wat tegenwoordig in de steeds breder wordende collectie van de Magnum zit...
Sommige hier hebben van mij al eens van die lekkere dingen gekregen...
Nou zit ik in de ( gelukkige? )

Maaruh, onze planster, die slaat de laatste tijd de plank finaal mis, ze denkt dat er in een produktiedag 26 uur zit ipv van 22... ( rendement ).
Heeft dit nu met die zgn crisis te maken dat men ons op dit moment de poten onder ons lijf uit laat lopen, alle inpaksters de laan uitstuurt en ons nog steeds met beperkte vrouwkracht 24/7 laat werken???
Helaas verteld men ons nog steeds niet wat voor een omzet we hier draaien, maar ik geloof niet dat we hier minder aan het verdienen zijn, want aan Kwatta verwerken op het bedrijfje per week toch een 200 ton ...