Louis Gosset Junior, Chance Perdomo en Kenneth Mitchell overleden

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.828
Waarderingsscore
1.025
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Wat te laat geplaatst maar er zijn wat bekenden weer van ons hen gegaan.

Louis Gossett Jr. (vrijdag 29-03): de eerste zwarte man die een Oscar voor beste bijrol won, is op 87-jarige leeftijd overleden.
Gossett Jr. stond bekend om zijn zware stem en charismatische en dominante persoonlijkheid op het toneel en het filmdoek. Hij speelde een aantal memorabele rollen, maar de bekendste is die van drillinstructeur Emil Foley in An Officer and a Gentleman, naast hoofdrolspelers Richard Gere en Debra Winger.
Louis is ook bekend van films waarin hij later speelde zoals Enemy Mine, Sadat en Iron Eagle.
Gossett verzorgde ook het stemmenwerk voor de Vortigaunts van Half-Life 2, tenminste in Half-Life 2 zelf en in Half-Life 2: Episode One.

Chance Perdomo (zaterdag 30-03): De acteur is omgekomen bij een ongeluk. Perdomo was nog maar 27 jaar.
Zijn manager meldt dat het om een eenzijdig motorongeluk gaat. Hoe het drama heeft kunnen plaatsvinden is niet bekendgemaakt.
Als acteur brak hij door in een aantal BBC-producties, waaronder de dramafilm Killed by My Debt. Voor die rol sleepte hij zelfs een nominatie voor beste acteur bij de British Academy Television Awards binnen. Het echte succes volgde niet lang erna, toen Chance in 2018 gecast werd in de Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina.

Drie jaar erna, in 2021, deed Perdomo zijn intrede in de derde After-film After We Fell. Chance speelde het personage Landon. Ook in de twee After-producties die in 2022 en 2023 verschenen was de jonge acteur te zien.
De laatste tv-serie waarin hij te zien was, is Gen V, een spinoff van de superheldenserie The Boys.

Kenneth Mitchell (zaterdag 30-03): De Canadese acteur Kenneth Mitchell is zaterdag op 49-jarige leeftijd overleden aan ALS.
Mitchell speelde in verschillende films en series. De acteur was te zien in onder meer Star trek, Nancy Drew, The Astronauts Wives Club, NCIS, Castle, Criminal Minds en Grey’s Anatomy.
Mitchell was getrouwd met de Amerikaanse actrice Susan May Pratt met wie hij twee kinderen kreeg.
 Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan