Jump to content
Sign in to follow this  
Guest skywalker

viaccess

Recommended Posts

Guest skywalker

Hallo mensen.

Ik heb een nokia 9800 maar doe tot nu toe niets met viaccess .

Ik zit op de astra en hotbird, valt er daar met viaccess nog iets te doen? los van de vele kanaaltjes die ik nu met mijn aston pak?of krijg ik vele kanalen dubbel ?

 

Bedankt.

Share this post


Link to post
Guest petertje

Ja je kan er wat mee op Hotbird. Het NTV (HTB) pakket kan je kijken, bestaand uit NTV-international, NTV, NTV nashe kino, NTV djetski mir. Helaas is dit alles in't Russisch, en zal je er waarschijnlijk weinig tot niets van verstaan. ook zit er een Fransoos in viaccess gecodeerd, maar deze is gesimulcrypt, en dus kan je deze ook in seca kijken. Ook Satisfaction of hoe ze tegenwoordig ook mogen heten is gesimulcrypt, maar nu in Irdeto (II), en viaccess. Omdat er voor irdeto nog geen codes public zijn kijken de meeste "natuur" liefhebbers in viaccess tegenwoordig.

Minder interessant voor de gewone kijker denk ik, alleen voor de verwoede verzamelaar van kanalen niet te versmaden.

Omdat ik ook zeker niet feilloos ben kan je het beste even zelf kijken wat in viaccess gecodeerd is, en op welke satelliet. Bijvoorbeeld bij http://www.satcodx.com

Peter.

Share this post


Link to post
Guest HurryBird

Ook zit op HotBird het Franse pakket van TPS in Viacces, BBC Prime met een kanaal (abo!). Eurosport met een compleet pakket (voor aanvoer naar de diverse kopstations) Arabesque (Arabisch betaalpakket).

 

Kijk anders ook eens op deze site: http://www.lyngsat.com/

 

:D Greetings HurryBird :D

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.