viaccess

S

skywalker

Hallo mensen.

Ik heb een nokia 9800 maar doe tot nu toe niets met viaccess .

Ik zit op de astra en hotbird, valt er daar met viaccess nog iets te doen? los van de vele kanaaltjes die ik nu met mijn aston pak?of krijg ik vele kanalen dubbel ?

Bedankt.

 
Ja je kan er wat mee op Hotbird. Het NTV (HTB) pakket kan je kijken, bestaand uit NTV-international, NTV, NTV nashe kino, NTV djetski mir. Helaas is dit alles in't Russisch, en zal je er waarschijnlijk weinig tot niets van verstaan. ook zit er een Fransoos in viaccess gecodeerd, maar deze is gesimulcrypt, en dus kan je deze ook in seca kijken. Ook Satisfaction of hoe ze tegenwoordig ook mogen heten is gesimulcrypt, maar nu in Irdeto (II), en viaccess. Omdat er voor irdeto nog geen codes public zijn kijken de meeste "natuur" liefhebbers in viaccess tegenwoordig.

Minder interessant voor de gewone kijker denk ik, alleen voor de verwoede verzamelaar van kanalen niet te versmaden.

Omdat ik ook zeker niet feilloos ben kan je het beste even zelf kijken wat in viaccess gecodeerd is, en op welke satelliet. Bijvoorbeeld bij http://www.satcodx.com

Peter.

 
Ook zit op HotBird het Franse pakket van TPS in Viacces, BBC Prime met een kanaal (abo!). Eurosport met een compleet pakket (voor aanvoer naar de diverse kopstations) Arabesque (Arabisch betaalpakket).

Kijk anders ook eens op deze site: http://www.lyngsat.com/

:biggrin: Greetings HurryBird :biggrin:

 Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan