Jump to content
Sign in to follow this  
Guest tonykart

mm 9500s

Recommended Posts

Guest tonykart

hallo ik hoor veel berichten over de MM9500 die zowel op Irdeto als op Seca kunnen. De mijne loopt gewoon op Irdeto. Wat moet ik allemaal veranderen?

Is dit alleen software-matig te doen en wie heeft ervaring ?

Share this post


Link to post
Guest cube

Hoi Tonykart,

 

Ja, ze schijnen het toch voor elkaar te hebben! Seca en viacces op de 9500, dboxen etc. Seca liep nog niet helemaal lekker volgens de berichten (wordt aan gewerkt) maar Via wel.

 

Om dit mogelijk te maken moet een chipje uit je cam opnieuw geprogrammeerd worden, het is dus niet een kwestie van een andere DVB versie o.i.d., maar er moet echt aan de hardware van je cam worden gesleuteld!

 

Ben zelf ook erg benieuwd naar het eind resultaat! Weet nl. niet wat ik nodig heb om die chip te proggen :-))) Maar als het wat publieker word dan zullen er best wel mensen zijn die dat tegen een redelijke vergoeding willen doen. Vermoedt dat een progger voor deze chips te duur is om voor een 1malige actie te kopen :-))

 

Groetjes,

 

Cube

Share this post


Link to post
Guest tonykart

bedankt weet ik dat ook weer. programeren is geen probleem. brander is wel te regelen voor die dingen. Alleen wil ik natuurlijk wel eerst de juiste software hebben anders hebben we een probleempje. we houden contact.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.