Jump to content
Sign in to follow this  
Guest roeper

Emu Box 100xci

Recommended Posts

Guest roeper

Hello. Als nieuweling hier had ik graag geweten of er nog mensen zijn die een EMU BOX 100XCI in gebruik hebben , Naar aanleiding van een lovend artikel in TV Satellite heb ik zo een toestel aangeschaft maar heb veeeeeeel problemen daar ik een diseqcmotor gebruik en mijn ontvanger de ingegeven posities nooit terug vind, Ik krijg er stilaan de kriebels van. Wat doe ik verkeerd ???

Share this post


Link to post

Ja wat heb je precies voor een disqmotor en kijk in de handleiding of hij usals aan kan ook wel go-to genoemd.

Dan je eigen coordinaten in de ontvanger zetten en kijken of je Noord en Oost goed hebt staan dan zou hij zelf uit moeten rekenen waar de satelieten staan en er zo heen draaien.:klappen:

Share this post


Link to post
Guest roeper

Hello Aart, Ik gebruik satellitemotor met Diseqc 1.2 positioner en met Go Tox funktie, en hij is perfect geinstalleerd en werk prima met mijn Sab Explorer PVR SC, Ik denk eerder dat het door het verkeerd instellen is van de EMU BOX, daar ik nog een leek ben in die zaken werkt het op de duur ferm op mijn zenuwen (sorry) maar het is zo, Ik heb al van alles gebrobeert maar de EMU BOX reageert niet als hij normaal van richting moet veranderen

Share this post


Link to post

Toch zou ik het niet anders weten dan je instellingen na kijken, ik zie dat je van Kortrijk bent dan zou het volgens http://www.heavens-above.com/ zo moeten zijn,

Kortrijk West-Vlaanderen Latitude 50.8 N Longitude 3.2 E.

 

Nu ken ik het menu van die box niet maar misschien weet je het zelf of anders de handleiding raadplegen.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.