Alweer CORONA

Status
Niet open voor verdere reacties.
Ja maar dat is geen volledige vraag.
Is je vraag of die gebruikte code html code is, of is de vraag of je ook html code kunt plaatsen?
In het eerste geval, nee dat heet bbcode.
In het tweede geval, nee mag niet, maar daar hebben we de code tags voor dus tussen [code]<html lang="nl">[/code] kan het weer wel.
Of icode, tekst selecteren, dan in de editor op de 3 puntjes klikken naast de S met streepje erdoor en dan het >_ tekentje kiezen. Of omgekeerd en dan de tekst er tussen plaatsen.
 
Had toch goed gedaan die zelftest, hoe krom gaat men nu tekeer .

Vanaf vrijdag mag niet-kwetsbare ook zelftest doen bij klachten 
Niet-kwetsbare mensen die klachten hebben zoals hoesten of keelpijn mogen vanaf vrijdag eerst thuis een zelftest doen, meldt de Volkskrant donderdag. Is die test positief, dan pas moeten ze naar een GGD-teststraat voor een bevestiging van de uitslag.
 
heb discussie van 3 jaar gehad met de belasting dienst over pak hem beet 1000 pleurie.

Een kennis van mij kreeg een brief van de belastingdienst toeslagen dat hij en zijn vrouw geen recht hadden op kinderopvang. Zijn partner volgde een erkende opleiding om zich zo beter op de arbeidsmarkt te kunnen presenteren. Logisch dat hij meteen zijn kind van de opvang heeft gehaald maar zijn partner kon daardoor niet meer deze opleiding volgen.

Of hij maar even de hele kinderopvangtoeslag wilde terug betalen. Hij is in bezwaar gegaan met bewijzen van de erkende opleiding en na 4 jaar kreeg hij bericht op zijn bezwaar dat zij wel recht hadden op de kinderopvangtoeslag.

Derving aan inkomen over 2 jaar schat ik op zo'n €60,000 bruto. Claim neergelegd bij de belastingdienst toeslagen en nu moeten zij zijn zaak verder onderzoeken terwijl benadeelde aanvragers €30,000 zouden krijgen, dit gaat nog jaren duren.
 
@the matrix Ja ik kreeg dat bericht ook net te lezen. Dat zou in Duitsland niet kunnen.
En hier werd voorheen ook gezegd dat ook bij lichte klachten een GGD test genomen moest worden. Er was immers wetenschappelijk aangetoond dat die zelf testen niet altijd even goed werken.
En nu dit weer? Niet goed te praten.
 
In veel reacties uit ik vooral kritiek maar soms moet je ook iemand de complimenten kunnen geven.

Vanochtend mijn kennis met haar kind afgezet bij een GGD Corona test locatie. Een locatie voor zowel op afspraak of vrije inloop en dan een rij van zo'n 100 meter lang. Elders geparkeerd en toen het 10 minuten later flink ging regenen wilde ik een paraplu aan hun geven dus reed ik daar even snel langs. Rij bijna weg en hun waren al binnen en 5 minuten later werd ik gebeld, 'klaar' kreeg ik te horen dus de neuzen ophalen en weer naar huis.

Landelijk 100.000 testen op een dag en dat is niet niks maar gezien hoe hard zij daar werken moet ik daarom wel mijn complimenten geven aan deze GGD locatie.
 
Ik denk dat wij tweeën het daar wel over eens zijn. :)
Volgens mij nog wel heel veel meer mensen met ons. ;)

Ze doen inderdaad flink hun best als het zo snel kan. Je hebt gelijk, complimenten moeten ook eens gegeven worden.
Hugo heeft mooie schoenen. :biggrin: :biggrin:
 
zijn wel te weinig plaatsen waar een test locatie is.

Daarom wijzigen de regels om te testen en hoeft men met een negatieve zelftest niet meer naar de GGD toe en alleen wanneer de zelftest positief is. Of dit ook zo zijn voordelen heeft en dat de GGD zo ontlast wordt, ik weet het niet zeker nu er een nieuwe variant rondgaat.

Mijn kennis kreeg net te horen dat haar zoontje negatief is getest. \o/
Maar de GGD vroeg aan haar waarom zij haar zoon had laten testen. Laat dit nu mede op advies van de school zijn gebeurd om zo te voorkomen dat de hele klas aangestoken wordt en kinderen thuis of elders andere ook besmetten. Achteraf zo iets vragen vind ik een beetje ongepast.
 
En weer geblunder in booster vaccinatie teveel vaccins en te weinig komen opdagen.
Iedereen boven de 60 kan zonder oproep het restant ophalen.
Wel voorwaarden

60-plussers in regio Hollands-Midden kunnen zonder afspraak boosterprik halen


https://www.nu.nl/coronavirus/61711...kunnen-zonder-afspraak-boosterprik-halen.html


En op is op, sta je daar als malloot in een gigantische rij allemaal met mondkapje en 1.5m afstand en halverwege word je naar huis gestuurd omdat het op is . Toch een leuke dag gehad , weer eens onder de mensen. .
 
ene kant op 14,5 km 25 minuten
andere kant op 12.7 km 22 minuten
dat is dan zonder in en uit stappen en auto uit en in de garage...
maar goed zeker 22 minuten dus
 
Volgens mij moet ik dan naar Groningen of Zuidhorn. Nog verder sad-ed.Met de trein of met de auto 3/4 uur.
 
Ik hoorde van mensen die gingen vanuit Amsterdam naar Utrecht voor de boosterprik. Dat gebeurde ook al voor de gewone vaccinatie.
Zo'n grote stad? Zouden die dan geen vaccinatieplekken hebben, of zou dat beide kregen gewoon te druk zijn geweest dat men om die reden naar Utrecht is uitgeweken?
 
Die twee mensen waar ik het over had zijn boven de 83 dus qua voorwaarden geen probleem.
 
Nu ik dit allemaal zo lees ben ik nog sterker in mijn overtuiging dat 100% van de bevolking met corona in aanraking is geweest maar er niet ziek van is geweest..
 
Status
Niet open voor verdere reacties.



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan