Amerikaanse zender Newsmax HD in juni bij CDS/TVV

l.oosterhoff

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
10 feb 2001
Berichten
6.961
Waarderingsscore
92
Punten
48
Leeftijd
63
Locatie
nijega
De in Luxemburg gevestigde M7 Group, behorend tot de CANAL+ Group, heeft een langetermijncontract afgesloten voor satelliet- en OTT-distributie van de Amerikaanse nieuwszender Newsmax. De transactie werd aangekondigd op ANGA COM 2022 in Keulen .



Als gevolg van de ondertekening van het contract met M7 Group, van juni dit jaar. Newsmax gaat free-to-air ( FTA ) uitzendingen in HD- resolutie starten via de Astra 3B-satelliet (23,5 ° E) . Newsmax komt op de kanalenlijst van de satellietplatforms Skylink (Tsjechië en Slowakije), Canal Digitaal (Nederland) en TV Vlaanderen (Vlaanderen), eigendom van M7.



Daarnaast zal Newsmax beschikbaar zijn als een lineair OTT-kanaal via de M7-platforms in Hongarije ( Direct One ), Roemenië ( Focus Sat ), Oostenrijk ( HD Austria ) en Wallonië ( TéléSAT ).



- We verwelkomen Newsmax aan boord van onze tv-platforms, waardoor het kanaal meerdere Europese markten tegelijk kan betreden. We danken Newsmax voor het vertrouwen in onze diensten en we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking in de komende jaren, aldus Bill Wijdeveld, VP Platform Content Services, M7 Group . - We hebben de M7 gekozen als onze Europese go-to-market-partner omdat we hierdoor onmiddellijk beschikbaar zijn in zeven belangrijke markten in Europa. Bovendien stelt de beschikbaarheid via de Astra 23.5 ° E ons in staat Newsmax te leveren aan externe operators in heel Europa met optimale beeld- en geluidskwaliteit, aldus Andy Biggers, SVP van Content Distribution, Newsmax .

bron: https://www.satkurier.pl/news/217378/amerykanski-kanal-newsmax-hd-w-czerwcu.html



Rajan Sing, verantwoordelijk voor de EMEA-distributie van Newsmax, vertelde Broadband TV News dat het plan is om lokale versies van de zender uit te rollen en niet alleen de Amerikaanse feed. Ook plant de omroep ergens in de toekomst een tweede kanaal met documentaires.
 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan