atmel stijgt weer in waarde

R

robin hood

Voor de mensen die het niet weten, met de nieuwe patch op humax(2.2/2.3) kun je met de atmel 2343 probleemloos naar c- en prem pakket kijken zonder te schuiven. Werkt echt foutloos!

Veel beter dan op goldcard of ds9. Natuurlijk nog geen seca; maar zou dat nog mogelijk worden??

'k Ga hier eens aan het stoeien met de verschillende files. Als iemand hier al mee bezig is, hoor ik het graag

 
@robin hood,

Werkt inderdaad prima...ik heb nu alle Irdeto providers op de kaart staan, allen AU (zonder card-reset, bij Pink+ wel noodzakelijk) alleen ZeeTV krijg ik maar niet voor elkaar. ProvID & PMK zijn OK, via Wallbanger krijg ik keurig nieuwe OP's. Wanneer ik deze verwerk in de *.hex heb ik beeld...echter, tot de volgende dag.

 
Zee TV op de jupi1 kaart is in combinatie met andere providers erg moeilijk denk ik, aangezien hier een ACS2.1 emulatie voor nodig is. Een V17c emulatie is de beste file voor Zee TV op de goldwafer. De Pk's veranderen elk uur. Als Nova overgaat in september op ACS2.1 zal er misschien wel een fix komen voor dit probleem, want dan zijn er meer geïnteresseerden. Er is maar weinig interesse in Zee TV, het is maar 1 kanaal (geen porno, en onverstaanbaar voor de meeste europeanen).

 
Zee-TV Acs 2.1? Dacht het niet...

Ik 'kijk' zee-tv met funcard (en DS9), no problemo, dus zeker geen Acs 2.1... Het algo daarvan is niet eens public, laat staan de keys en mkeys:)

 
Kijk je misschien op een andere satelliet Wimpie?

Laatst had ik begrepen uit de chat dat ZeeTv op meerdere satellieten uitzend en hij wel degelijk in irdeto 2.1 zou zitten, maar dat hij op een andere satelliet gewoon met acs 1.2 te bekijken zou zijn. Ik weet zelf niet hoe het precies zit daar ik die zender nog eigenlijk nooit bekeken heb.

Dus misschien handig om even te vermelden op welke satelliet jij dan zeetv kijkt, er blijken nogal wat fans van te zijn.:)

 
Verleden week zat ie nog gewoon op HB in Irdeto 1.x...

niet dat ik er ooit langer heb naar gekeken dan 5 seconden, vind het al even boeiend dan Pink+.

(en ik vroeger maar denken dat daar leuke 'roze' films om te zien waren:)

Grtz,

 


GamesGames

Advertenties


Kerst 2022Kerst 2022
Terug
Bovenaan Onderaan