cache van websites

Parabolica

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
9 feb 2003
Berichten
3.703
Waarderingsscore
190
Punten
63
Locatie
In the midlle of nowhere
Ik zoek een site waar ik de historie van een website kan vinden zoals die op een bepaalde datum was. Stel iemand verwijdert zijn advertentie dan is het aangeboden artikel niet meer zichtbaar. Weet iemand dus een mogelijkheid hoe de historie (niet het cache) op een bepaalde datum is te achterhalen 
 
Ik vergat erbij te schrijven dat op archive.org/web/web.php er geen recente historie is te vinden van deze website.
 
is dit wat?

http://www.screenshots.com/
https://archive.fo/
https://www.competitorscreenshots.com/
 
Bedankt hangslot maar geen ??n van de drie heeft een historie van die website die ik zoek. Nu zie ik in dat ik mijn geschiedenis en cache niet automatisch moet laten verwijderen. :)

Vroeger vond je nog weleens wat bestandjes in een oude tmp map of in de Explorer history. Ik zoek nog even verder en anders de webmaster van de website maar eens aanschrijven om te kijken of die misschien nog iets kan doen. 



 
En deze https://archive.org/web/

 
Multispeed zei:
En deze https://archive.org/web/

Ook deze website heeft helaas geen historie van 2dehands.be Multispeed hoogstens t/m 2016 en voor mij gaat het juist om de periode rond 01 juni 2017 en dan nog eens in een bepaalde categorie. De specifieke advertentie maar ook de aanbieder die ik zoek is verdwenen omdat het account van de aanbieder is gehackt en offline is gehaald. :( 
 
Mannen het is mij gelukt om de bewuste advertentie alsnog te achterhalen met het bijbehorende nummer van de advertentie. Het kostte wat moeite om er naar te zoeken maar het loonde. Google krijgt weliswaar een boete van 2.4 miljard, maar nu was Google toch even mijn 'best friend'. :)

Ik ben nu bezig met 2dehands.be om een screenshot op te vragen met een foto van het artikel en de volledige advertentietekst.

Bedankt voor het meezoeken.
 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan