Cartoon-Network Nederland ???

satjan

Active member
Special Friend
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
251
Waarderingsscore
0
Punten
16
Leeftijd
58
dit las ik ergens nu mijn vraag is via welke freq deze zender weer zal gaan uitzenden ??.

Cartoon Network beëindigt Nederlands kanaal

Cartoon Network is gestopt met het satellietkanaal dat puur op de Nederlandse kijkers was gericht. Vanaf 1 augustus krijgen kijkers in ons land het algemene Europese programma van de tekenfilmzender. In verband met auteursrechten mag het station via dit kanaal niet alle vertrouwde programma's uitzenden. Ook is de uitzendtijd beperkt tot de tijd van 6 uur 's ochtends tot 10 uur 's avonds. Cartoon Network is van plan in de toekomst wel weer een puur Nederland kanaal te presenteren.

 
Zoals nu nog steeds de verwachting is en lijkt zal Cartoon Network niet met een apart Nederlandstalig kanaal via de satelliet bestemd voor de "consument" komen. Met andere woorden, Cartoon Network in het pakket van Canal Digitaal?? Mhwa, vergeet dat eerst maar! :sad:

Via de Sirius satelliet verzorgt Turner (Cartoon Network) nu zijn uitzendingen bedoeld voor de diverse kabelexploitanten hier in Nederland. Dit is sinds 01 augustus een internationaal programma. Het verschil zit hem in dat de ontvangers in de kopstations hier in Nederland zodanig werden geprogrammeerd dat er een Nederlandstalige ondertiteling of een Nederlandstalig audio geluid verscheen.

Een speciale Nederlandse versie is er wel, vooralsnog alleen verkrijgbaar in de digitale pakketten van enkele kabelproviders (o.a. Casema)

:biggrin: Greetings HurryBird :biggrin:

 Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan