Editten posting?

H

harry20

Effe een vraagje aan de moderators:

Is de edit/delete functie voor een posting uitgeschakeld op dit board?.

Lukt niet: You are not logged in or you do not have permission to access this page.

 
Dat is correct. De reden hiervan zijn de ervaringen die we hebben opgedaan. Soms gaan mensen postings editten nadat er al reply's zijn, omdat ze de vraag verkeerd gesteld hebben bijvoorbeeld of vanwege dat ze iets vergeten zijn.

Omdat er dan al op gereplyed is worden vaak reply's volledig uit de context gerukt, waardoor er soms zelfs misverstanden kunnen ontstaan.

Om dit te voorkomen hebben we deze mogelijkheid uitgeschakeld, wij zijn van mening dat met een reply de vraag opnieuw gesteld kan worden, of een vraag bijgevoegd kan worden. Aangezien wij van mening zijn dat niemand hier een letterkundige hoeft te zijn letten wij ook niet echt op taalfouten, alhoewel we weten dat er ook mensen zijn die zich daaraan ergeren.

Edoch, dit is een board voor iedereen, dat betekent dus evengoed lager geschoolden en mensen die minder goed schrijven kunnen. Om die reden is het ook niet nodig om te editten om een taalfout of typefout te verbeteren.

Hopelijk is deze uitleg tevredenstellend en voor iedereen duidelijk.

P.s. Er zijn uitzonderingen. In het download en links forum en het faq forum is het WEL mogelijk zijn eigen postings te editten, dit om de daarin aanwezige zaken up to date te kunnen houden en er op die manier geen dubbele postings nodig zijn, want als iemand van server verandert bijv. kan hij gewoon zijn link aanpassen (om maar iets te noemen).

 
No problem, is helemaal duidelijk nu, dan is bij deze iedereen op de hoogte.

 Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan