Geluidsproblemen en zo

M

MediaMasterA

Hallo allemaal,

Ik lees steeds dat vanaf versie 1815 er geluidsproblemen zijn met DVB2000 (bij velen). Ik merk ze zelf regelmatig (versie 1822), dan heb ik ineens helemaal geen geluid meer (wat ik ook doe) of dan werkt de volumeregeling niet. Ik heb ook begrepen dat dat komt doordat herr Uli steeds bezig was met Dolby Digital-AC3. Zit het nog in de lijn der verwachting dat dat opgelost gaat worden, of blijven maar aanmodderen ? Prachtig hoor, favourites channel list en zoomen in beeld en 16/9 omzetting en meer van die onzin, maar ik vind een avondje ongestoord zappen zonder ieder uur de mediamaster te moeten resetten toch ook wel handig. Er zijn überhaupt geloof ik sinds december geen nieuwe versies meer losgekomen. Is er nog nieuws ?

groeten Arnold.

http://www.arnolds.tv

 
Nieuws kun je op Uli's site lezen, er komt weer een nieuwe versie. Als je geen waarde hecht aan de nieuwe zaken, zoals een favourite channellist etc., probeer dan eens versie 180.9. Deze versie geeft bij mij geen problemen met het geluid.

 
Hij wil weer terug starten met het project maar we dienen dan wel op de banners te gaan klikken die er gaan komen zodat er geld voor hem binnenkomt.

Dus maw willen we dat ULI door blijft gaan met DVB2000 klik dan op die banners anders stopt hij er weer mee.

http://www.dominance.net/overflow/

 Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan