Humax digital dolby probleem

Zorba

New Member
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
3
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
76
Ik heb een Humax 5400 met een optische kabel gekoppeld aan een digitale surround processor SH-AC300 van Technic's.

De software in de Humax is H 1.01.06p

Ik slaag er niet in om de digitale surround aan de praat te krijgen. Als ik afstem op pro-7 (astra) tijdens een programma met digital dolby (nagekeken op hun homepage)dan krijg ik alleen een indicatie dat er een AC3 datastroom aanwezig is, maar de processor herkent geen surround.

Als ik de optische kabel in een DVD steek dan werkt het onmiddellijk. De settings van de processor staan dus juist.

Of is de datastroom van een DVD verschillend van deze van pro-7 ?

Heeft iemand ervaring met de Humax 5400 en digital dolby ?

De software zonder patch deed het ook niet.

Rechtstreekse contacten met Humax brachten geen oplossing.

 
J

julien132

heb ook een optie verbinding met versterker sony

op pro7 gaf die aan dolby digital 2/3

werkt zeer goed

 
C

CSJAH

Waarschijnlijk moet je op de ontvanger de audio veranderen. Ik kreeg het eerst ook niet voor elkaar, maar op mijn afstandsbediening zit een knop om verschillende audiostreams te kiezen. Succes

 
M

MAS3

Ik hoop toch echt dat zorba dit ruim 5 jaar oude probleem al opgelost had...

 

Zorba

New Member
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
3
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
76
Gelukkig heeft het geen 5 jaar geduurd om een oplossing te vinden.

Bij de volgende patchen is het probleem verdwenen. Het was geen kwestie van instellingen maar een fout in de software.

Niettemin bedankt voor de goede raad CSJAH.

 



Hosting Fun

Bovenaan Onderaan