Ik mag me niet meer druk maken zegt mijn vrouw.

Wij kopen sinds enige tijd kibbeling van vismarine . 350 gr ca 12 stuks voor 3€ en mikken die 12 minuten in de airfryer.
Remia ravigottesaus erbij en zijn voortreffelijk minder vet dan die krengen uit overjarige frituurvet.
 
Nou the matrix midden in de nacht vis eten of er aan denken? Dan liggen we allang te slapen :sleep2:.

Mijn vrouw haalt ook meestal van dat soort vis. Ik ben geen echte vis eter maar af en toe is het wel lekker.
 
Inderdaad sla blijft groeien zolang je de wortels niet beschadigd?
 
ik las hier ergens een antwoord op mijn bericht over witloof, maar opeens verdwenen??
witloof wortels is verkrijgbaar van december tot januari, maar ik vermoed dat je er online nog aangeraakt maar de prijs is uiteraard duurder 18 euro voor 50 stuks.Simpel neem een emmer doe daar aarde in tot bijna aan de rand, steek daar de wortels in die je op voorhand kuist gewoon afborstelen en op de kop zie je wat groen snij dat af een cm boven de wortel en doe de buitenste blaadjes eraf die zijn meestal vuil.Steek ze dan in de emmer en zorg dat de wortel een beetje boven de emmer steekt, giet er water in en doe dan er een donkere papieren zak over (moet donker staan)een zak bijvoorbeeld van kieken of duiven eten? en zet deze binnenshuis met een temperatuur van minimum 16 graden, geef een keer per week water niet te veel of maar niet weinig (mogen niet in slijk zitten) na 4 weken heb je schone kroppen van witloof.
 
Laatst bewerkt:

Hosting Fun

Terug
Bovenaan Onderaan